تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۳

زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی: به گمان «شریعتمداری»، یگانه شدن کاندیدا‌های جناح‌شان معجزه می‌کند

زیدآبادی نوشت: ظاهراً به گمان او یگانه شدن کاندیدا‌های جناح‌شان به خودی خود معجزه می‌کند و عدد و رقم و میزان مشارکت و باقی قضایا در نتیجۀ نهایی کار اثری ندارد. اگر قرار بود کناره گیری کاندیدا‌ها به نفع یک نفر معجزه کند، در همان موارد قبل می‌کرد!

حسین شریعتمداری

اقتصاد۲۴-احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار متنی مسعود پزشکیان را پیروز احتمالی انتخابات ریاست جمهوری دانست.

این فعال سیاسی نوشت: می‌دانید چرا نسبت به پیروزی احتمالی آقای پزشکیان در انتخابات قدری مطمئن شده‌ام؟ دلیل عمده‌اش این است که مدیر مسئول کیهان با نوعی درماندگی و التماس، خواهان انصراف کاندیدا‌های جبهۀ سیاسی متبوعش به نفع یک نفر است.

تا آنجا که به یاد دارم، آقای شریعتمداری در سال ۷۶ نیز بر ضرورت انصراف محمد محمدی ری‌شهری به نفع علی اکبر ناطق نوری اصرار داشت و درخواستی مشابه را در انتخابات سال‌های ۹۲ و ۹۶ نیز تکرار کرد.

ظاهراً به گمان او یگانه شدن کاندیدا‌های جناح‌شان به خودی خود معجزه می‌کند و عدد و رقم و میزان مشارکت و باقی قضایا در نتیجۀ نهایی کار اثری ندارد. اگر قرار بود کناره گیری کاندیدا‌ها به نفع یک نفر معجزه کند، در همان موارد قبل می‌کرد!

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار