تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۱ تير ۱۴۰۳
فرزین، رئیس کل بانک مرکزی:

ذخایر ارز و طلای کشور افزایش یافت+ فیلم

رئیس‌کل بانک‌مرکزی گفت: یکی از اهداف اساسی ما افزایش ذخایر ارزی بانک‌مرکزی بوده و اطمینان می‌دهم که ذخایر آزاد ارزی و ذخایر طلای بانک مرکزی در حال افزایش است.

ذخایر ارز و طلای کشور افزایش یافت+ فیلم

اقتصاد ۲۴- او افزود: با ایجاد مرکز مبادله، ارز کالا‌های اساسی را با نرخ ۲۸۵۰۰ بر اساس مصوبه مجلس و تامین ارز سایر کالا‌ها را با نرخی در یک کانالی که متغیر و شناور است تامین کرده‌ایم تا تعادل بنگاه‌های تولیدی به هم نریزد.

فرزین گفت: وقتی تورم کنترل شده و کاهش پیدا کرده بخشی از آن به دلیل موفقیت سیاست ارزی بوده است. وقتی رشد محقق شده و رشد تشکیل سرمایه افزایش پیدا کرده یعنی ارز لازم برای تشکیل سرمایه به خوبی تخصیص داده شده است.

کد ویدیو
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار