تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۳

انتخاب پزشکیان امید را به بازار میلگرد بازگرداند + جدول

قیمت میلگرد امروز یک‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ در تمامی محصولات آجدار و ساده فاز کاهشی یا ثابت برداشته است. به نظر می‌رسد به انتخاب مسعود پزشکیان به‌عنوان رئیس دولت چهاردهم امید تا حدودی به بازار بازگشته است.

انتخاب پزشکیان امید را به بازار میلگرد بازگرداند + جدول

اقتصاد۲۴-قیمت میلگرد امروز یک‌شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ اعلام شد. کالا‌های آجدار افت بها را در بیشتر محصولات خود تجربه کردند. محصولات ساده نیز در تمامی موارد بدون تغییر و نوسان گزارش می‌شوند.

مؤلفه‌هایی نظیر بهای کاهشی بازار ارز و دلار، افت تقاضا و پیروزی مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهوری در دور دوم انتخابات دولت چهاردهم بر قلب بازار مصالح ساختمانی به‌خصوص فلزات شلیک کرد و موجب رکودی شدن این بازار شد، طوری‌که افت قیمت را در بیشتر محصولات می‌توان مشاهده کرد.

قیمت میلگرد در بازار

میلگرد ۲۰ آجدار A۳ نیشابور، بدون تغییر با بهای ۲۸ هزار تومان قیمت‌گذاری می‌شود.

میلگرد ۱۸ آجدار A۳ زاگرس شهرکرد با کاهش ۳۶۷ تومانی، با نرخ ۲۹ هزار و ۸۰۰ تومان در حال معامله است.

میلگرد ۱۲ ساده A۱ فولاد کویر کاشان، با قیمت ۳۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

میلگرد ۱۴ ساده A۱ آذر گستر سدید با قیمت ۳۰ هزار تومان به فروش می‌رود.

انتخاب پزشکیان امید را به بازار میلگرد بازگرداند + جدول

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار