تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۲۰ تير ۱۴۰۳

قر دادن از کی در ایران آزاد شده است ؟

زنان ایرانی چرا باید به سعید جلیلی رای می‌دادند؟ باید به او رای می‌دادند که گشت ارشاد با شدت و قوت، حتی قوی‌تر از قبل، در خیابان مزاحمشان شود و اسم مزاحمتش را هم بگذارد تلاش برای ایجاد امنیت اجتماعی؟

قر دادن از کی در ایران آزاد شده است ؟

اقتصاد۲۴-یک خانمِ جوانِ بسیار محجبه، که ظاهرا جزو طرفداران ریاست جمهوری سعید جلیلی یا دست کم مخالف ریاست جمهوری پزشکیان بوده، ویدیویی از خودش منتشر کرده و خطاب به یکایک کسانی که به پزشکیان رای داده‌اند، گفته است: «هموطنی که توی ستاد‌های آقای پزشکیان قر دادی و بهش رای دادی، از حالا به بعد توی صف که ایستادی، غر نزن، قر بده! هر روز و هر ساعت که قیمت‌های جدیدی رو دیدی، غر نزن، قر بده!»

نطق این خانم محترمه، البته طولانی‌تر از دو جملۀ فوق است، ولی از آنجا که باقی حرف‌هایش نیز مثل دو جملۀ بالا بی‌ارزش است، از نقل سایر جملاتش درمی‌گذریم و چند نکتۀ بدیهی را دربارۀ توصیۀ او ذکر می‌کنیم.

اول اینکه، با توجه به افزایش زود به زود قیمت همه چیز در دوران ریاست جمهوری آقای رئیسی، معلوم نیست خود این خانم در سه سال گذشته چه کار می‌کرده؟!

از طرفی این خانم محترم احتمالا جزو مداحان دولت آقای رئیسی بوده و بنابراین غر هم نمی‌زده. پس واقعا در قبال افزایش روزافزون قیمت کالا‌های گوناگون در سه سال گذشته چه می‌کرده؟ البته اگر ایشان جزو «خودی‌های رانت‌خوار» بوده باشند، قاعدتا دلیلی برای غر زدن نداشته‌اند.

اما از این سؤال‌ها اگر بگذریم، این خانم جلیلیستِ جوان دست کم باید به این یکی سؤال پاسخ دهد که از کی تا حالا قر دادن در مملکت آزاد شده که شما به طرفداران پزشکیان توصیه می‌کنید قر بدهند؟ اگر قر دادند و دوستانِ باتون‌به‌دستِ شما ریختند بر سرشان، آیا شما و آقای جلیلی مانع کتک خوردنشان می‌شوید؟

وانگهی این سؤال هم جای طرح دارد که چرا شما نارحتید؟ انتخاباتی برگزار شده با آرایش ۱-۱-۴. یعنی یک اصلاح‌طلب، یک اصولگرای خارج از «جبهۀ انقلاب» و چهار اصولگرای داخل جبهۀ انقلاب.

همه چیز به نفع شما بوده. اگر کاندیدای اصلاح‌طلبان ده دقیقه حرف می‌زد، کاندیدا‌های جبهۀ شما چهل دقیقه حرف می‌زدند. اگر پزشکیان بیست دقیقه وقت داشت تا دیدگاه‌های افراطی سیاستمداران محبوب شما را نقد کند، آن‌ها هشتاد دقیقه وقت داشتند تا نظرات اصلاح‌طلبانۀ پزشکیان را نقد کنند.

نهایتا هم که دو نفرشان کاندیدای قلابی از آب درآمدند و پس از کلی اتلاف وقت ملت، از رقابت کنار کشیدند. اینکه یکی از آن دو نفرِ دیگر به نفع آن یکی کنار نکشید، تقصیر کسانی بود که در ستاد‌های پزشکیان «قر» می‌دادند؟!

البته اگر قالیباف هم در دور اول کنار می‌کشید، آرای او بین پزشکیان و جلیلی تقریبا به نسبت مساوی تقسیم می‌شد و باز جناب جلیلی به ریاست جمهوری نمی‌رسید؛ بنابراین خشم این خانم بیش از آنکه متوجه رای‌دهندگان باشد، باید متوجه شورای نگهبان شود که اجازه داد یک کاندیدای اصلاح‌طلب هم در کنار پنج کاندیدای اصولگرا در انتخابات اخیر حضور داشته باشد.


بیشتر بخوانید:فیلم/ خشم خانم طرفدار جلیلی از مردم بخاطر رای به پزشکیان: غر نزن قر بده!


در واقع زوم کردن این خانم بر روی عبارت «قر دادن» نیازمند ترجمه است. ترجمۀ دقیق این عبارت ناشی از خشم و نفرت این است که چرا یک اصلاح‌طلب در این انتخابات نامزد ریاست جمهوری بود و چرا مردم مطابق میل ما جلیلیست‌ها رای ندادند.

اما بد نیست این بانوی ارزشی لختی اندیشه کند که چرا کاندیدای مطلوبش، سعید جلیلی، آن قدر دافعه داشت که با وجود رای ندادن ۵۱ درصد واجدان حق رای، باز هم نتوانست اکثریت آرا را در دور دوم انتخابات بدست آورد؟

زنان ایرانی چرا باید به سعید جلیلی رای می‌دادند؟ باید به او رای می‌دادند که گشت ارشاد با شدت و قوت، حتی قوی‌تر از قبل، در خیابان مزاحمشان شود و اسم مزاحمتش را هم بگذارد تلاش برای ایجاد امنیت اجتماعی؟!

اتفاقا اکثریت شرکت‌کنندگان در انتخابات به پزشکیان رای دادند تا در کنار روند روزافزون افزایش قیمت‌ها را متوقف و پاره‌ای از آزادی‌های بدیهی را متحقق سازند.

در هر صورت، رقابتی نه چندان عادلانه برگزار شده و کاندیدا و جناح مطلوب این خانم شکست خورده و خشم و بیزاری نسبت به اکثریت رای‌دهندگان، دردی از اصولگرایان تندرو دوا نمی‌کند.

شاید در طرف مقابل هم به جلیلیست‌های غمگین و دردمند توصیه شود تکانی به خودشان بدهند بلکه تکانۀ روحی شکست سیاسی را فراموش کنند. آن وقت مشارالی‌ها چه نظری دارد؟! رقصیدن و خندیدن دوستان قدیم‌اند. از قدیم هم گفته‌اند: آن‌که می‌گرید، یک درد دارد و آن‌که می‌خندد، هزار و یک درد!

منبع: عصر ایران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت ماهی امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۴/ گرانی بی‌سابقه طلا و سکه در بازار

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

معرفی مشخصات جنگنده سوخو-۳۰MKI

قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

زمان واریز حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی مشخص شد

قیمت دلار در ۳ سناریو؛ اصلاح موقت ادامه دارد؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۴/ جهش قیمت دلار در بازار

فرآیند پیر شدن از کدام قسمت بدن شروع می‌شود؟ ￸

فیلم/ ترور ناموفق رییس جمهور روسیه؟

نحوه پاسخ ایران به حمله آمریکا مشخص شد؟

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

تقویت قوای جنسی با مصرف این نوع سبزی

مصرف این آجیل باعث کاهش وزن می‌شود

۱۹ طرح ارزی که به دلایل عجیب از چرخه خارج شدند/ از اعدام خالق پول ملی کره شمالی تا صورت شیطانی ملکه بریتانیا

این میوه سرشار از چربی مفید است

خواص شگفت‌انگیز عدس برای سلامتی

مصرف فیبر چه خواصی برای سلامتی دارد؟

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

جیبلی چیست و داستان ترند جدی فضای مجازی چیست؟

فیلم/اردوغان: خداوند اسرائیل را لعنت و درمانده کند

پاسخ به طمع‌ورزی ترامپ: دستت به گرینلند نخواهد رسید

فیلم/واعظی: همه چیز توافق در سال ۹۹ تمام شده بود

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

عکس/صحنه‌ای که سریال پایتخت نشان داد و جنجالی شد

رحمتی رویای قهرمانی پرسپولیس را کمرنگ کرد

کنایه سنگین هواداران پرسپولیس به علیرضا بیرانوند

فیلم/گل دوم شمس آذر به پرسپولیس توسط کومار دقیقه ۵۵

فیلم/افزایش تعداد فوتى‌هاى حادثه واژگونى اتوبوس در کرمان

فیلم/ رقص سالار، نقی و ارسطو

فیلم/گل اول پرسپولیس به شمس آذر توسط دورسون در دقیقه ۲۵

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

فیلم/سوپرگل شمس آذر به پرسپولیس در دقیقه ۱۲

فیلم/محمود واعظی: استارت آشوب‌های ۹۶ و ۹۸ را خودی‌ها زدند!

هشدار به خریداران طلای آب‌شده؛ این نوع طلا در دادوستد‌های درون‌صنفی استفاده می‌شود

دفتر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دوشنبه را عید فطر اعلام کرد

اقامه نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب، فردا در مصلای تهران

دفتر آیت الله سیستانی روز دوشنبه را عید فطر ۱۴۰۴ اعلام کرد

فاصله کم استقلال تا سقوط به لیگ یک!

ترامپ ایران را به بمباران تهدید کرد

اعلام ترکیب پرسپولیس مقابل شمس‌آذر قزوین

واژگونی اتوبوس در کرمان با دستکم ۷ کشته و ۳۰ مصدوم

پزشکیان: پاسخ رهبری به نامه ترامپ، از طریق عمان به دست آنها رسیده

پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است

انتقاد نزدیکان ترامپ از رویکرد مایک والتز علیه ایران

انفجار در یک کلانتری در مشهد؛ ۲ پلیس جان باختند

عکس/تبریک خاص عید فطر توسط رونالدو

صحبت کردن با خودتان فوایدی دارد که بهتر است بدانید

اولین خروجی آبی‌ها مشخص شد

پیام احمد مسعود به مناسبت عید فطر

قیمت ماهی امروز + جدول

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

کشف گنج ۵۰۰ میلیارد دلاری در عمق دریاچه سالتون

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز و آزادراه شمال

فیلم/مراحل ضرب سکه طلا چگونه است؟

فیلم/اقامه نماز عید فطر آوارگان فلسطینی در میان ویرانه‌های غزه

پوکر صعودی بورس؛ موج ورود سرمایه به بازار سهام

فیلم/ویدئوی بهرام افشاری از پایتخت ۷