تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۳

«صلاحی نژاد» مدیرعامل بیمه سینا شد

بیمه مرکزی پس از بررسی سوابق منتخب هیئت مدیره، صلاحیت نظرعلی صلاحی نژاد را برای مدیرعاملی بیمه سینا تایید کرد.

بیمه سینا

اقتصاد۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه سینا؛ اعضای هیئت مدیره بیمه سینا به اتفاق آراء، صلاحی نژاد را برای تصدی سمت مدیرعامل معرفی کرده بودند که با تایید بیمه مرکزی، رسماً به عنوان مدیرعامل معرفی شد.

گفتنیست، صلاحی نژاد از مدیران ارشد باسابقه صنعت بیمه است که سابقه مدیرعاملی بیمه ملت و قائم مقام مدیرعامل بیمه دی را در کارنامه حرفه‌ای خود دارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار