تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

چیپس‌های فلفلی ۱۴ دانش‌آموز را به بیمارستان فرستاد

اخیرا ۱۴دانش آموز دبیرستانی در ژاپن، پس از مصرف چیپس‌های سیب‌زمینی فلفلی از نوع فلفل شبح دچار مشکلات جسمی و راهی بیمارستان شدند.

چیپس‌های فلفلی

اقتصاد۲۴-چندی پیش اورژانس بیمارستانی در توکیو، ۱۴ دانش‌آموز اول دبیرستانی را پذیرش کرد که حالت تهوع، درد معده و دهان داشتند. این دانش‌آموزان که ۱۳ دختر و ۱ پسر بودند، از یک پاکت چیپس سیب‌زمینی حاوی فلفل از نوع شبح، که زمانی در رکورد‌های گینس به عنوان تندترین فلفل دنیا نامش ثبت شده بود، خورده بودند. برخی از این دانش‌آموزان به‌دلیل درد شدیدی که داشتند در بیمارستان بستری شدند.

چیپس‌های حاوی فلفل شبح که توسط شرکتی در استان ایباراکی ژاپن تولید می‌شود چندان سابقه خوبی ندارد و روی پاکت‌های آن برچسب «چیپس کاری ۱۸+» زده است و توصیه کرده که افراد زیر ۱۸ سال از این نوع چیپس مصرف نکنند.

این شرکت همچنین هشدار داده افرادی که به فشار خون بالا یا ضعف معده مبتلا هستند از این نوع چیپس دوری کنند. فلفل شبح که بذر آن در ایران هم یافت می‌شود، با نام‌های فلفل قاتل، شبح چیلی و شبح جولوکیا هم شناخته می‌شود. این فلفل ۲۰۰ برابر تندتر از سس تند تاباسکو است.

منبع:

odditycentral

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خوشمرام
0
0
يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳
در ایران هم چیپس فلفلی هست ولی خوشمزه و سالم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار