تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳

ریشه‌های ترس دونالد از کاملا هریس؛ موضوع فقط ترامپ نیست حزب جمهوری خواه هم زن ستیز است

آن چه در میلواکی دیده شد آن است که موضوع فقط ترامپ نیست. کل حزب جمهوری خواه به شدت به سوی نوعی مردانگی سمی و اغلب زن ستیزانه متمایل شده است

ریشه‌های ترس دونالد از کاملا هریس

اقتصاد۲۴ -  تنها لحظاتی پس از آن که "جو بایدن" رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرد که برای انتخاب مجدد نامزد رقابت انتخاباتی نخواهد شد روایت جدید از انتخابات ۲۰۲۴ آشکار شد: یک دادستان در مقابل یک مجرم. "کامالا هریس" معاون رئیس جمهور فورا تاییدیه بایدن را دریافت کرد و علیرغم همه یادداشت‌های هوس انگیز روزنامه نگاران سیاسی که مشتاق مشاهده نزاع بغرنج درون حزب دموکرات بر سر نامزدی آن حزب بودند به نظر می‌رسد که حزب به سرعت پشت سر سناتور سابق کالیفرنیا قرار می‌گیرد. او پیش از رسیدن به واشینگتن دی سی به عنوان دادستان در سانفرانسیسکو و در ایالت کالیفرنیا به عنوان دادستان کل خدمت کرده و بیش‌ترین توجه را به خود جلب کرد.

به گزارش فرارو به نقل از سالون، امید است که هریس از مهارت‌های دادستانی خود استفاده نماید تا این موضوع را مطرح کند که دونالد ترامپ با ۳۴ محکومیت کیفری و پرونده‌های بی پایان که مصداق رفتار مجرمانه است شایسته نیست که دوباره در منصب ریاست جمهوری قرار گیرد.
ترامپ تقریبا از ارتکاب هر نوع جرمی لذت می‌برد از جرایم سیاسی گرفته تا سطوح حماسی کلاهبرداری و تقلب در عرصه تجارت. بنابراین، مجموعه‌ای از گزینه‌ها برای هریس وجود دارد تا از آن علیه ترامپ استفاده کند. در یکی از آگهی‌های هریس در کارزار ۲۰۲۰ موردی وجود داشت که به یک دلیل ساده در فضای مجازی منتشر شد: اشاره به سابقه طولانی او در مقابله با مجرمان مرتبط با جرایم تعرض و تجاوز جنسی به زنان. در آن آگهی آمده است:"او (هریس) شکارچیان جنسی را تحت تعقیب قرار داد. او (ترامپ) یکی از آنان (متجاوزان و متعرضان) است".
این آگهی پیامی ساده دارد و در چهار سال گذشته غیر قابل بحث‌تر شده است. ترامپ در آن زمان با چندین اتهام از سوی زنان مختلف مواجه بود و در نواری ضبط شده درباره جرایم جنسی خود لاف زده بود. از آن زمان تاکنون جرایم جنسی او در دادگاه مورد قضاوت قرار گرفته است. "جین کارول" نویسنده صنعت مُد از ترامپ به خاطر تجاوز جنسی و دروغ گفتن در مورد آن شکایت کرد و در سال ۲۰۲۳ میلادی هیئت منصفه ترامپ را متهم به تجاوز جنسی و افترا کرد و دستور پرداخت ۵ میلیون دلار از سوی او صادر شد. ترامپ به طور مداوم در مورد آن موضوع دروغ می‌گفت بنابراین، کارول دوباره شکایت کرد و این بار ۸۳ میلیون دلار اضافی دریافت نمود.

در پرونده‌های دادگاه پس از صدور حکم قاضی بار‌ها از کلمه "تجاوز به عنف" برای توصیف ماهیت جرم استفاده کرد. در محاکمه کیفری ترامپ محکومیت‌ها برای تقلب در امور مالی در کارزار انتخاباتی بود. گفتنی است که دادگاه شهادت "استورمی دنیلز" بازیگر فیلم‌های مستهجن را در مورد رابطه جنسی با ترامپ در سال ۲۰۰۶ میلادی پذیرفت.

جای تعجبی ندارد که هریس در سخنرانی روز دوشنبه خود به عنوان نامزد دوباره به این موضوع پرداخت. او خطاب به جمعیت گفته بود:"من دادستان دادگاه بودم. من به دنبال شکارچیانی بودم که زنان را مورد آزار قرار می‌دادند پس وقتی می‌گویم جنس دونالد ترامپ را می‌شناسم به حرفم گوش کنید".


بیشتر بخوانید: کامالا هریس چگونه با ایران معامله می‌کند؟


آن چه در میلواکی دیده شد آن است که موضوع فقط ترامپ نیست. کل حزب جمهوری خواه به شدت به سوی نوعی مردانگی سمی و اغلب زن ستیزانه متمایل شده است. کنوانسیون ملی جمهوری خواهان نمایشی ترسناک از هر دو ویژگی بود. کنوانسیون به محل تردد مردانی تبدیل شده بود که نسبت به زنان خشونت ورزیده بودند یا بهانه‌ای برای خشونت خود مطرح می‌کردند. برای مثال، "دانا وایت" کارآفرین و رئیس سازمان یو اف سی (مسابقات قهرمانی مبارزه نهایی) که ترامپ را به عنوان استاد "کسب و کار مردان سرسخت" مورد تمجید قرار داده پیش‌تر در حال سیلی زدن به صورت همسرش هدف فیلمبرداری قرار گرفته بود.

"جی دی ونس" معاون ترامپ در سال ۲۰۲۱ میلادی زمانی که سناتور اوهایو بود زنان را به دلیل ترک کردن شوهران فحاش و پرخاشگر مورد سرزنش قرار داده و محکوم کرده بود.

"تاکر کارلسون" مجری سابق فاکس نیوز نیز در کنوانسیون ملی جمهوری خواهان سخنرانی کرد. او پیش‌تر استدلال کرده بود که تجاوز به دختران زیر سن قانونی اگر فرد متجاوز با آنان ازدواج کند چندان هم بد نیست و از قوانین محافظت دختران در مقابل تجاوز جنسی که از هویت قربانیان محافظت می‌کند گلایه کرده بود.

اگر رای دهندگان زن بیاموزند که جمهوری خواهان تا چه اندازه بر اساس توجیه خشونت جنسی اقدام می‌کنند بیش‌تر از ترامپ دور می‌شوند. اگر بایدن در رقابت باقی می‌ماند نمی‌توانست به موضوع خشونت جنسی علیه زنان بپردازد. او اگرچه از نویسندگان قانون خشونت علیه زنان در دهه ۱۹۹۰ میلادی بود، اما نشان داده بود که نمی‌تواند خشونت جنسی ترامپ را به موضوعی تعیین کننده تبدیل کند. او تلاش کرده بود از اصطلاح تجاوز جنسی برای توصیف رفتار ترامپ استفاده کند، اما مشکلات کلی بایدن در برقراری ارتباط مانع انتقال این پیام به مخاطبان شد.

بنابراین، هریس از طرح مسائلی که بایدن در بیان آن مشکل داشت دچار چالش نخواهد شد. بیش از آن خشونت جنسی مسئله‌ای است که هریس می‌تواند با سطحی از اقتدار در مورد آن صحبت کند کاری که بایدن و اکثر سیاستمداران مرد هرگز نمی‌توانستند انجام دهند. جنسیت هریس بخشی از آن موضوع است.

همان طور که هریس در مسیر کارزار انتخابات مطرح کرد کارش را در بخش جرایم جنسی در شهرستان آلامیدا در حوزه حقوق کیفری آغاز کرد. او سال‌ها وقت صرف صحبت درباره این مسائل دشوار در دادگاه کرد که نشان می‌دهد هنگام صحبت درباره خشونت جنسی تعادلی ماهرانه بین حساسیت و صراحت ایجاد می‌کند.

هریس داستان دوست دبیرستانی اش را تعریف می‌کند که به او گفته بود ناپدری اش او را مورد آزار جنسی قرار داده است. او می‌گوید به دوست اش گفته بود:" تو باید بیایی پیش ما زندگی کنیم". او می‌گوید پس از آن با مادرش تماس تلفنی برقرار کرد و مادرش گفت:" البته او باید بیاید پیش ما بماند". چنین مهارتی این امکان را برای هریس فراهم می‌کند کاری را انجام دهد که بایدن نتوانست انجام دهد: خشونت جنسی ترامپ و همدستی حزب جمهوری خواه با او در این زمینه را در کارزار مطرح کند. با این وجود، این توانایی فراتر از سرزنش ترامپ به خاطر خشونت شخصی اش اهمیت دارد.


بیشتر بخوانید: کاملا هریس کاندیدای نهایی حزب دموکرات شد


ترامپ و تیم اش وحشت تمام عیار خود را از کناره گیری بایدن پنهان نمی‌کنند. آنان به دلایل زیادی می‌ترسند. کل کارزار انتخاباتی آنان را می‌شد در قالب جمله "بایدن خیلی پیر است" خلاصه کرد و اکنون این شخص ترامپ است که مرد مسن و نامنسجم در رقابت با هریس محسوب می‌شود. با این وجود، به نظر می‌رسد دلیل اصلی نگرانی آنان از هریس آن است که او می‌تواند استراتژی آنان برای جذب رای دهندگان مرد جوان را خنثی کند.

بدیهی است که کارزار ترامپ امیدوار بود بتواند پیام‌های زن ستیزانه را به گونه‌ای خاص به مردان جوان ارسال کند بدون آن که رای دهندگان زن متوجه آن شوند. اکنون هریس در این مورد مشکلی نخواهد داشت. او می‌تواند در مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های خود یکی پس از دیگری به رای دهندگان زن یادآوری کند که ترامپ یک شکارچی جنسی است. هریس با پیشینه‌ای که دارد ممکن است در موقعیت بهتری نسبت به هر نامزد بالقوه دموکرات دیگری برای پیشبرد بحث درباره این موضوع باشد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ اهانت به زائران ایرانی در فرودگاه بغداد!

عکس/ ناصرالدین شاه ۱۳۶ سال پیش و با سبیل از بناگوش در رفته

عکس/ تصادف وحشتناک اتوبوس زائران ایرانی در عراق

قانون برای قیمت پفک داریم، اما برای اجاره نداریم

چه کسی اینترنت ایران را فیلتر کرد؟

کاهش ۴۰ درصدی معاملات مسکن در تهران

فیلم/ آغاز آواربرداری ساختمان‌های تخریب‌شدۀ جنگ ۱۲ روزه در شرق تهران

عکس/ بهاره رهنما در ۵۲ سالگی پرنسس شد

عکس/ تهدید پزشکیان توسط نماینده پایداری در مجلس

فیلم/ استقبال از لاریجانی در بیروت با شعار لبیک یا نصرالله

بمب ساعتی زیر پای شهران دو ماه پس از حمله اسرائیل

اینفوگرافی/ نقشه تعطیلی ادارات کشور در روز چهارشنبه ۲۲ مرداد

پزشکیان زیر تیغ حملات و انتقادات/ادامه واکنش‌ها به سخنان اخیر رئیس‌جمهور در دفاع از مذاکره

جدیدترین اظهارات عراقچی درباره تحریم های آمریکا + عکس

فیلم/ صحنه‌ غم‌انگیز یک پدر ‌نان‌آور آواره فلسطینی برای فرزندش

تعلیق محدود روزنه گریز از بن‌بست مذاکرات/ آپارو از آژانس به تهران آمد و لاریجانی به شورای امنیت ملی رفت

مرگ دسته‌جمعی ماهیان پری/ به‌دلیل خشکی تنها دریاچه طبیعی استان زنجان حدود ۲۰ هزار ماهی تلف شد

هشدار اروپا به ایران درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه

فیلم/ مرگ دردناک یک کودک به خاطر قحطی و سوتغذیه در غزه

فیلم/ استقبال پرشور لبنانی‌ها از ورود علی لاریجانی به بیروت

یک گزارش ویژه درباره ردپای یک خرابکار نامرئی در آسمان/ چرا این روز‌ها موبایل‌ها آنتن نمی‌دهند؟

اعلام آخرین روز فروش ارز اربعین

عکس/ وضعیت ذخایر آبی اسرائیل از ایران بدتر است

در شرایط نااطمینانی سیاسی در کدام بازار سرمایه گذاری کنیم؟

خطر خروج سد کرج از مدار جدی است!

عکس/ تجمع لبنانی‌ها در مسیر فرودگاه بیروت برای خوش‌آمدگویی به علی لاریجانی

عکس/ پاییز زودرس در راه گیلان؟

فیلم/ اظهارات علی لاریجانی در بدو ورود به بیروت

فیلم/ لحظات هولناک جاری شدن سیلاب در بشاگرد

رانندگی بدون گواهینامه چه پیامدهایی دارد؟

حضور علی لاریجانی در بیروت

وزیر صمت پای کاهش تعرفه واردات خودرو ایستاده است؟

مرحله چهارم کالابرگ چه زمانی واریز می‌شود؟

بورس تهران در برزخ بی اعتمادی سرمایه‌گذاری

سهم صندوق‌های اهرمی در بازار سهام ایران چقدر است؟

چرا ارزش دلار در حال تزلزل است؟

دستور جدید بانک مرکزی برای بازگشایی تالار دوم ارز

یک‌ سالگی وزارت آموزش‌ و پرورش دولت پزشکیان؛ مدرسه‌ای که کوچک‌تر می‌شود/ هشدار درباره آینده سرمایه انسانی ایران

رد پای ترامپ در بازار جهانی طلا

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

سیگنال مثبت به اقتصاد ایران رسید

محاسبه تعرفه برق مشترکان پرمصرف چگونه است؟

افشای قبض پرمصرف‌ترین مشترک برق ایران + عکس

اعلام زمان حذف چهار صفر از پول ملی

تکذیب خبر کمبود برنج در بازار

سبزیجات و حبوبات رکورددار گرانی شدند!

قیمت پراید ترمز برید+ جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز