تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۳
بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مطرح کرد

توقع مجلس از وزیر راه و شهرسازی برای تکمیل سامانه املاک

نماینده سبزوار اظهار داشت: سامانه املاک و اسکان باید به جایگاه واقعی خودش برسد. قوانین مهمی در حوزه مسکن در مجلس یازدهم تصویب شد و همه باید این قوانین را رعایت کنند. ما از وزیر جدید راه و شهرسازی نیز توقع داریم که اقدامات لازم را انجام دهند.

بهروز محبی

اقتصاد ۲۴- بهروز محبی نجم آبادی، نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی در خصوص سامانه املاک و اسکان و موضوع مالیات بر خانه‌های خالی گفت: مالیات بر خانه‌های خالی قانونی بود که در مجلس تصویب شد و فعلا نیز این روند ادامه دارد، زیرا ما در تهران بیش از ۶۰۰ هزار و در کشور بیش از دو و نیم میلیون خانه خالی داریم و این تعداد خانه خالی اجاره مسکن را در کشور تحت‌الشعاع قرار داده است. از ابتدا هدف این نبود که از این مالیات درآمد کسب شود، بلکه هدف این بود وضعیت مسکن ساماندهی شود و یکی از راه‌های ساماندهی وضعیت مسکن این بود که کاری کنیم که از خانه‌های خالی استفاده شود.

وی افزود: این قانون بسیار قانون خوبی است و به شهرداری هم واگذار شد که این خانه‌های خالی را شناسایی کنند و منافع آن نیز برای خودشان باشد. امیدوارم این قانون بتواند بازار اجاره مسکن را تنظیم کند تا مردم بتوانند نفسی بکشند.

سامانه املاک باید تکمیل شود

محبی نجم‌آبادی در خصوص تکمیل سامانه املاک و اسکان گفت: این سامانه هم یکی از راه‌های شناسایی خانه‌های خالی است. مثلا از طریق دانش آموزان می‌توان فهمید که چقدر خانه خالی در کشور داریم به گونه‌ای که زمانی که می‌خواهند دانش آموزی را در مدرسه‌ای ثبت نام کنند والدین مجبور هستند که خانه‌هایشان را در سامانه ثبت کنند. 

وی تصریح کرد: البته سامانه هنوز به طور کامل تکمیل نشده است، اما با پیگیری مسئولان و با کمک صدا و سیما تکمیل می‌شود و تا الان متاسفانه این سامانه مورد استقبال قرار نگرفته است. امیدوارم ضرورت این سامانه برای مردم تبیین شود تا آن‌ها هم همکاری کنند. ما در کشور خانه‌های زیادی داریم که قولنامه‌ای است و باید این بحث سنددار شدن خانه‌ها را هم پی‌گیری کنیم. البته تمام این مسائل در برنامه ششم بود، اما پی‌گیری نشد.

لزوم نظارت بر همکاری سازمان‌ها در تکمیل اطلاعات سامانه

وی در خصوص مجازات و اقدامات مجلس برای کسانی که در جهت تکمیل اطلاعات سامانه ترک فعل کردند گفت: سه‌شنبه‌های نظارتی که آقای قالیباف داشت باید در مجلس دوازدهم هم ادامه پیدا کند و کسانی که ترک فعال داشتند را باید شناسایی کرد. تا زمانی که اطلاعات لازم نداشته باشیم نمی‌توانیم کار را جلو ببریم. 

وی ادامه داد: سامانه املاک و اسکان باید به جایگاه واقعی خودش برسد. قوانین مهمی در حوزه مسکن در مجلس یازدهم تصویب شد و همه باید این قوانین را رعایت کنند و ما از وزیر جدید راه و شهرسازی نیز توقع داریم که اقدامات لازم را انجام دهند. برای اجرای قانون جهش تولید مسکن، همه باید به دولت چهاردهم کمک کنیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ژست صمیمی مهدی هاشمی، فردین، داوود رشیدی و کیومرث پوراحمد ۳۴ سال پیش در یک دورهمی

عکس/ چهره جوان منوچهر وثوق ۵۲ سال پیش در کنار همسر اول اش لیدا دانشور

تعطیلات ناگهانی؛ عقب‌نشینی در بحران یا عقب‌ماندگی اقتصادی؟/ هر روز تعطیلی، ۲۵.۵ هزار میلیارد تومان خسارت برای اقتصاد ایران

عکس/ سلفی جدید محمدرضا گلزار با حیوان خانگی بامزه‌اش

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۸ مرداد ۱۴۰۴/ قیمت طلا روی مرز حساس

پیش بینی قیمت دلار امروز ۸ مرداد ۱۴۰۴/ شرط مهم برای کاهش قیمت دلار

مرگ دلخراش سه کودک براثر انفجار در مرند+ عکس

فیلم/ تغییر چهره شوکه کننده بهاره رهنما در یک جشنواره

تهران شهر بی‌خانمان‌های متحرک؛ رانندگانی که در پرایدشان زندگی می‌کنند

فیلم/ جزئیاتی دقیق از لحظه انفجار خانه و ترور شهید طهرانچی

عکس دیده نشده و کمیاب از شهیدان حاج قاسم سلیمانی و فواد شکر در بیروت

اظهارات سفیر ایران در تونس درباره وعده صادق ۴

دستور دادستانی به سایپا

فیلم/ مکالمه بامزه ایرج طهماسب با پسر بهرام رادان

دولت فردا احتمالاً تعطیلی یک‌هفته‌ای اعلام می‌کند

عکس/ ژست صمیمی بهنام بانی با آل پاچینو با استایل گنگ

فیلم/ لحظات تکان دهنده از شادی یک خانواده در غزه برای یک کیسه آرد

فردا در این استان صدای انفجار شنیده می‌شود

فیلم/ عراقچی: هنوز چیز خاصی در مورد مذاکرات تنظیم نشده

محکومیت عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق

عکس/ کیلیان امباپه شماره ۱۰ جدید رئال مادرید

عکس/ المیرا شریفی مقدم و شهربانو منصوریان در دیدار با رهبری

وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان واریز شد!

عکس/ زینب و نرجس سلیمانی در دیدار با رهبری

تونل توحید امشب هم مسدود می‌شود

عکس/ بنز متفاوت شهرداری در تهران جلب توجه کرد

هزینه خاموشی‌های مکرر بر دوش دکل‌های ارتباطی؛ ارتباطات در سایت ناترازی‌ها

ساعات کاری ادارات این استان کاهش یافت

عکس/ محسن افشانی و جواد قارایی در دیدار امروز با رهبری

تیم والیبال نوجوانان ایران، مغلوب ایتالیا شد

اینفوگرافی/ گزیده بیانات رهبری در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه

عکس/ حضور آزیتا ترکاشوند و بهمن دان در دیدار امروز با رهبری

عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود

افزایش صادرات برنج پاکستان به ایران

قیمت گوشت خورشتی به کیلویی ۱.۵ میلیون رسید

فیلم/ پادشاه عربستان پس از مدت‌ها غیبت آفتابی شد

واکنش تند وزیر ورزش به تصمیم پرسپولیس و استقلال

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

بازداشت عوامل حمله به سرنشینان خودرو در ساری

نامگذاری ۹ معبر تهران به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه

خبر مهم درباره استرداد لایحه جنجالی فضای مجازی

شرط پرداخت کالابرگ الکترونیک مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد

فیلم/ جزییات انهدام باند مخوف مامور قلابی در تهران

عکس/ استایل شیک همسر علیرام نورایی در کافه‌ای لوکس با اکسسوری‌های خاص

این غذاها شما را لاغر می‌کند

فیلم/ حمایت تمام قد بازیگر زخم کاری از مردم غزه

بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه با حضور رهبری

فیلم/ لوکیشن منزل رحمان در سریال خاطره‌انگیز سه در چهار

مواد غذایی مضر برای مبتلایان به فشارخون بالا