تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۳

واکنش سازمان تعزیرات به گرانی نان

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متاسفانه واحد‌های نانوایی نان را بالاتر از قیمت مصوب به مردم عرضه می‌کنند.

واکنش سازمان تعزیرات به گرانی نان
اقتصاد۲۴- محمدعلی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در یک برنامه رادیویی گفت: عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب به عنوان تخلف گران فروشی محسوب می‌شود.
وی در ادامه تخلف دیگر واحد‌های نانوایی را کم فروشی عنوان کرد و اظهار داشت: نانوایی‌ها وزن چانه و نان را کمتر از وزن مورد پیش بینی به مردم عرضه می‌کنند. تخلف دیگر واحد‌های نانوایی اینکه نان را تحت عنوان کنجدی، خشخاشی و امثال این به مردم می‌فروشند.

اسفنانی افزود: علی رغم اینکه مشتری ممکن است رضایت نداشته باشد، ولی از باب اجبار نان را دریافت می‌کند. این فروش اجباری بوده و تخلف محرز است. متأسفانه بعضی از نانوایی‌ها عرضه خارج از شبکه دارند یعنی علی رغم اینکه آرد را به قول معروف آزاد به مردم می‌فروشند، اما در عدد نان‌های پخته شده محاسبه می‌کنند.

وی همچنین استفاده از دو کارتخوان در واحد‌های نانوایی را تخلف دانست و افزود: تعزیرات حکومتی با تمامی تخلفات در این عرصه برخورد جدی خواهد کرد. نان قوت لایموت مردم است و دولت‌ها نیز از ابتدای انقلاب به این مهم توجه جدی داشته اند.

اسفنانی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد در سایر کشور‌ها هم دولت‌ها ملاحظه مردم را در قوت لایموت کرده و در این ارتباط یارانه پرداخت می‌کنند. در حال حاضر آردی که به نانوایی‌ها داده می‌شود قیمت این آرد یک بیست و پنجم قیمت تمام شده آن هم نمی‌شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی عنوان کرد: دولت جدا از پرداخت یارانه به آرد به تازگی برای تأمین و جبران خسارت یا تأمین هزینه‌های نانوایی‌ها مصوب کرده به میزان پخت و فروش نان ۱۵ درصد به آن‌ها به صورت یارانه نقدی پرداخت کند. در حال حاضر ۴۰ درصد میزان فروش نانوایی‌ها یارانه به آن‌ها پرداخته می‌شود البته این را نباید نادیده گرفت حرف حقی هم دارند که باید شنیده شود.

وی افزود: از سه تا چهار سال گذشته قیمت نان در کشور تغییری نکرده چرا که سیاست دولت مبنی بر این بوده که قیمت حفظ شود و از طرفی کمبود درآمدی آن‌ها از طریق یارانه ترمیم شود.

اسفنانی اظهار داشت: گرچه قیمت نان را هم اضافه می‌کردند‌ای بسا به همین اندازه که الان رسیده می‌رسید با توجه به یارانه‌هایی که به واحد‌های نانوایی پرداخت می‌شود. ولی منطقی‌تر اینکه وقتی تصمیم می‌گیرند قیمت نان را مشخص کنند همه فاکتور‌های تأثیرگذار در قیمت نان که به عنوان هزینه برای نانوا در نظر گرفته می‌شود را لحاظ کرده و قیمت نان را مشخص کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عنایت بخشی راهی بیمارستان شد

مهسا حجازی کیست؟/ همه آثار بازیگر سریال تاسیان

موضع تازه گروسی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

حقوق بازنشستگان در خرداد ۱۴۰۴ چقدر می‌شود؟

عکس/ هدایای خاص پزشکیان و سلطان عمان

فیلم/ شهریارخوانی مسعود پزشکیان در دیدار با ایرانیان مقیم عمان

دو شوک سنگین به بازار خودرو؛ بحران در راه است؟

کنسرت علیرضا قربانی در فضای باز ورزشگاه آزادی

مهناز افشار عزادار شد+ عکس

رقص آرام قیمت دلار

لیست جدید تیم ملی فوتبال مشخص شد

کودتای مهدی ترابی علیه امیر قلعه‌نویی

بابک زنجانی ایرلاین دارد؟

عکس/ مفقود شدن سه شهروند هندی در ایران

هافبک پرسپولیس ساز جدایی زد

عکس/ استوری معنادار کاپیتان استقلال به هواداران

فیلم/ رهبر انقلاب: به حرف مردم گوش کنید

فیلم/ رهبر انقلاب: کشور سرشار از فرصت است

تاکید رهبری بر مبارزه با فساد در دیدار با استانداران کشور

همگرایی دولت، سرمایه‌گذاران و کسب‌وکار‌ها برای آینده اقتصاد دیجیتال ایران

فیلم/ جهنم ساختگی در فومن بازگشایی شد

توقف صدور ویزا عربستان برای ایرانیان نتیجه اظهارات جنجالی قاسمیان

طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی آغاز شد؟

مناطق آزاد سایبری در معنای اینترنت طبقاتی / موضع دولت در قبال تبعیض اینترنتی چیست؟

عکس/ چهره خاص آیشواریا رای در کنار نخست وزیر هند ۲۵ سال پیش

عکس/ تغییر چهره خرم سلطانِ سریال حریم سلطان در ۳۴ سالگی

عکس/ دیدار وزیر کشور و استانداران با رهبر انقلاب

فیلم/ انتقال آب ۴۰۰ میلیون دلاری برای کشاورزی اصفهان با ارزش ۱۵۰ میلیون دلار

گزارش بورس امروز چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴

فیلم/ اسراییلی‌ها کیسه‌های آرد ارسالی ترکیه را به زباله ریختند

فیلم/ واکنش معاون پزشکیان درباره اصلاح مهریه زنان

اینفوگرافی/ بررسی علائم سرطان خون در روز جهانی این بیماری

فیلم/ حرف‌های احساسی بهاره رهنما درباره همسر جدید پیمان قاسم خانی

اینفوگرافی/ بهترین اعمال در دهه اول ذیحجه

عکس/ نماینده مجلس در حال تماشای صحبت سعید روستایی درباره حجاب

گرفتن وام ازدواج از دریافت ویزای کانادا سخت‌تر است

عکس/ چهره عجیب آدولف هیتلر ۱۲۶ سال پیش در دوران نوجوانی

عکس/ مادر احمدشاه قاجار با فرزندانش ۹۰ سال پیش در دوران تبعید در اودسای روسیه

عکس/ رونمایی از تمبر یادبود همکاری ایران و عمان

فیلم/ پاسخ عجیب سخنگوی دولت درباره معرفی وزیر اقتصاد

عکس/ مجمع عمومی وزرای ادوار جمهوری اسلامی

بن‌بست در ترخیص خودرو‌های وارداتی از بندر رجایی

عکس/ پاسخ قاطع عراقچی به اروپایی ها درباره غنی سازی صفر

قالیبافی‌ها پشت قاسمیان را خالی کردند

عکس/ موارد ممنوعه برای حجاج ایرانی در عربستان

عکس/ عصمت‌الدوله، دختر ناصرالدین شاه ۱۳۰ سال پیش در کنار مادرشوهرش ماه‌نسا خانم

عکس/ نمایندگان زن مجلس شورای ملی ۵۵ سال پیش

عکس/ چهرۀ خندان حاج قاسم، حاج همت و محسن رضایی ۴۲ سال پیش در جبهه

عکس/ پرویز ثابتی رئیس اداره سوم ساواک ۵۴ سال پیش

عکس/ دیدار تاریخی حاج قاسم سلیمانی با فرمانده ارتش در سال ۱۳۹۸