تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۳

ادعای سعید جلیلی درباره شعار زن، زندگی، آزادی

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موضوع زن، زندگی و آزادی، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند که اتفاقاً طرف مقابل در این موضوعات به بن‌بست رسیده است. امروز می‌بینیم همین‌هایی که ادعای دفاع از حقوق زنان را دارند، هزاران زن و کودک را در غزّه به شهادت می‌رسانند.

سعید جلیلی

اقتصاد۲۴-سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از ایثارگران و مدافعان حرم در روز ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۳ گفت: آن چیزی که چنین جمعی را دور هم جمع می‌کند، نه‌تن‌ها یک حرکت سیاسی، بلکه فراتر از آن، یک حرکت دینی و اعتقادی است که تحلیل آن، یک روز در دفاع مقدس بود؛ یک روز در کار‌های جهادی و سازندگی و یک روز در انتخابات. یکی از جفا‌هایی که این سال‌ها به مفهوم ایثارگری شده است، این است که مدام گفته می‌شود ایثارگران فلان امتیازات را می‌گیرند درحالی‌که مفهوم ایثار، یعنی اعطا و بخشیدن چیزی. اتفاقاً تمایز چنین جمعی، این است که برای منافع شخصی خود، چشم داشتی ندارند.

وی افزود: وقتی هدف ما بزرگ باشد، دیگر آخرت خودمان را به‌خاطر دنیای دیگری، خراب نمی‌کنیم؛ این نیز یکی دیگر از تمایزات این حرکت است. به همین سبب نیاز است که الگوی خودمان را برای رسیدن به اهداف، شکل دهیم. الگوی اشتباه یک شخص یا جریان، نمی‌تواند الگوی ما باشد. یکی از بهترین الگو‌های کار جمعی، انقلاب اسلامی است. حضرت امام (ره) حزب نداشتند، اما تا جایی بین همهٔ اقشار مردم اثر گذاشته بودند که حتی در روستا‌های استان لرستان، مردم روستا مانند مردم تهران و سایر شهر‌های کشور، هر روز علیه رژیم پهلوی تظاهرات می‌کردند.

جلیلی گفت: یکی از علل موفقیّت‌های ما در دفاع مقدس، این بود که هر شخصی، نسبت خود را با این جبهه تعریف کرده بود. از آن پیرزن در پشت‌جبهه تا جوانان و نوجوانان در خط مقدم؛ تا جایی که وقتی یک بنّای مشهدی نقش خود را در این جبهه پیدا می‌کند، می‌شود فرمانده یک گردان یعنی شهید عبدالحسین برونسی. وقتی دانش‌آموز ما در دفاع مقدس توانست نقش خود را پیدا کند و در آن عرصه مؤثر باشد، پس بعد از نیز باید بتواند در عرصه‌های جدیدی همچون کشاورزی، اقتصاد، فرهنگ، هنر، صنعت و… نیز، نقش خود را در این جبهه پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بنده واقعاً باور دارم که یکی از عوامل موفقیّت همین دولت فعلی، علاوه بر اصلاح ایرادات وزارت‌خانه‌ها و…، این است که بستری را برای ایفای نقش همهٔ مردم فراهم کند. اگر می‌خواهیم چنین هدف بزرگی را دنبال کنیم، نمی‌شود یک نفر یا یک جمع، ولو بااخلاص، بنشینند و به‌جای بقیه تصمیم بگیرند یا برای دیگران نقش تعیین کنند! در این عرصه، هرکس باید باتوجه‌به استعداد و ظرفیت خود، نقش خود را ایفا کند.

جلیلی در ادامهٔ سخنان خود با تأکید بر ظرفیت‌های مغفول ماندهٔ مردم کشورمان، تأکید کرد: وقتی ما می‌بینیم یک عزیزی از اهلی آبادهٔ استان فارس در اربعین حسینی، پویش زمینه‌سازی حضور ۲۰۰ میلیون زائر در اربعین حسینی را با شعار «یک اربعین فرصت؛ هر زائر یک نقش پر شکوه» راه‌اندازی می‌کند، ما باید پشت سر او و این ایده حرکت کنیم. یعنی باید بتوان این فرصت‌ها و ظرفیت‌ها را حول یک هدف مشترک به ظهور رساند. در همین ۱۱ سال گذشته که بنده توفیق داشته‌ام در اکثر استان‌ها و بسیاری از شهرستان‌ها و روستا‌ها حضور پیدا کنم، استعداد‌ها و توانمندی‌هایی را دیده‌ام که در همین جلسات خودمان در تهران نیست. یکی از دغدغه‌ها و افسوس‌های من، این است که چرا این استعداد‌ها و افراد، فرصت بروز و ظهور پیدا نمی‌کنند؟!


بیشتر بخوانید:ضرر میلیاردی سعید جلیلی به ایران


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری حوادث سال ۱۴۰۱ در کشورمان و سیاست‌های دوگانهٔ غرب در قبال مسئلهٔ زنان، ادامه داد: امروز خیلی از حرکت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد، ناظر به نقاط قوّت ما و نقاط ضعف خودش است. در همین فتنه‌ای که با شعار «زن-زندگی-آزادی» مطرح شد، موضوع زن، زندگی و آزادی، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند که اتفاقاً طرف مقابل در این موضوعات به بن‌بست رسیده است. امروز می‌بینیم همین‌هایی که ادعای دفاع از حقوق زنان را دارند، هزاران زن و کودک را در غزّه به شهادت می‌رسانند.

وی افزود: امروز شاهد آن هستیم که مدعیان آزادی، حتی تحمل تجمع و شعار دانشجویان در دانشگاه‌های غرب را ندارند و به‌سرعت، رؤسای آن دانشگاه‌ها را عزل می‌کنند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

معرفی مشخصات جنگنده سوخو-۳۰MKI

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۴/ گرانی بی‌سابقه طلا و سکه در بازار

قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

زمان واریز حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی مشخص شد

قیمت دلار در ۳ سناریو؛ اصلاح موقت ادامه دارد؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۴/ جهش قیمت دلار در بازار

فرآیند پیر شدن از کدام قسمت بدن شروع می‌شود؟ ￸

فیلم/ ترور ناموفق رییس جمهور روسیه؟

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

مهاجرت نخبگان و فعالان دانش بنیان متوقف نشده است/ چالش‌های استارتاپ‌ها؛ از جذب سرمایه تا بازاریابی و فروش

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

تقویت قوای جنسی با مصرف این نوع سبزی

مصرف این آجیل باعث کاهش وزن می‌شود

۱۹ طرح ارزی که به دلایل عجیب از چرخه خارج شدند/ از اعدام خالق پول ملی کره شمالی تا صورت شیطانی ملکه بریتانیا

این میوه سرشار از چربی مفید است

خواص شگفت‌انگیز عدس برای سلامتی

مصرف فیبر چه خواصی برای سلامتی دارد؟

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

جیبلی چیست و داستان ترند جدی فضای مجازی چیست؟

فیلم/اردوغان: خداوند اسرائیل را لعنت و درمانده کند

پاسخ به طمع‌ورزی ترامپ: دستت به گرینلند نخواهد رسید

فیلم/واعظی: همه چیز توافق در سال ۹۹ تمام شده بود

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

عکس/صحنه‌ای که سریال پایتخت نشان داد و جنجالی شد

رحمتی رویای قهرمانی پرسپولیس را کمرنگ کرد

کنایه سنگین هواداران پرسپولیس به علیرضا بیرانوند

فیلم/گل دوم شمس آذر به پرسپولیس توسط کومار دقیقه ۵۵

فیلم/افزایش تعداد فوتى‌هاى حادثه واژگونى اتوبوس در کرمان

فیلم/ رقص سالار، نقی و ارسطو

فیلم/گل اول پرسپولیس به شمس آذر توسط دورسون در دقیقه ۲۵

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

فیلم/سوپرگل شمس آذر به پرسپولیس در دقیقه ۱۲

فیلم/محمود واعظی: استارت آشوب‌های ۹۶ و ۹۸ را خودی‌ها زدند!

هشدار به خریداران طلای آب‌شده؛ این نوع طلا در دادوستد‌های درون‌صنفی استفاده می‌شود

دفتر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دوشنبه را عید فطر اعلام کرد

اقامه نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب، فردا در مصلای تهران

دفتر آیت الله سیستانی روز دوشنبه را عید فطر ۱۴۰۴ اعلام کرد

فاصله کم استقلال تا سقوط به لیگ یک!

ترامپ ایران را به بمباران تهدید کرد

اعلام ترکیب پرسپولیس مقابل شمس‌آذر قزوین

واژگونی اتوبوس در کرمان با دستکم ۷ کشته و ۳۰ مصدوم

پزشکیان: پاسخ رهبری به نامه ترامپ، از طریق عمان به دست آنها رسیده

پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است

انتقاد نزدیکان ترامپ از رویکرد مایک والتز علیه ایران

انفجار در یک کلانتری در مشهد؛ ۲ پلیس جان باختند

عکس/تبریک خاص عید فطر توسط رونالدو

صحبت کردن با خودتان فوایدی دارد که بهتر است بدانید

اولین خروجی آبی‌ها مشخص شد

پیام احمد مسعود به مناسبت عید فطر

قیمت ماهی امروز + جدول