تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳

ای افراد نباید کنجد بخورند

کنجد حاوی انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم است و می‌تواند به سلامت قلب، دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک کند. اما شاید این موضوع را ندانید که استفاده از این ماده خوراکی مغذی برای همه توصیه نمی‌شود.

ای افراد نباید کنجد بخورند

اقتصاد۲۴-به نقل از هلت‌لاین، اعلام کرده ۳۰ گرم کنجد، حدود ۳٫۵ گرم فیبر دارد و افراد بر اساس جنسیت می‌توانند روزانه ۲۲ تا ۳۴ گرم فیبر مصرف کنند.

اما این یک روی این محصول غذایی محبوب است و با وجود تمام فوایدش برخی مجاز به استفاده از آن نیستند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده کنجد را نهمین ماده اصلی آلرژی‌زا (پس از شیر، تخم‌مرغ، برخی ماهی‌ها، صدف سخت‌پوستان مثل خرچنگ و میگو، آجیل درختی مثل بادام، گردو و بادام هندی، بادام زمینی، گندم و سویا) اعلام کرده است؛ بنابراین اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی شبیه سایر محصولات آلرژی‌زا احتیاط کنید.

بر اساس اعلام این سازمان کسانی که از بیماری التهاب روده رنج می‌برند نباید مغز‌ها و دانه‌ها را مصرف کنند که کنجد هم جزو آنهاست. این در حالی است که دانه‌های کنجد حاوی اگزالات (oxalate) هستند و می‌توانند سنگ‌های کلیه را تشدید کنند. به همین دلیل افراد مبتلا به سنگ کلیه و کسانی که سابقه این عارضه را دارند بهتر است کنجد را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

منبع: عصر ایران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار