تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳

ردپای نفوذ در ترور سیدحسن نصرالله و سردار نیلفروشان/ پاسخ ایران به ترور‌های اسرائیل هوشمندانه نه عجولانه!

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید دارد حق پاسخگویی ایران به ترور سردار نیلفروشان محفوظ است اما زمان و مکان آن را سپاه پاسداران مشخص خواهد کرد.

سیدحسن نصرالله

اقتصاد۲۴-زمان پاسخ به ترور دبیرکل حزب‌الله، سردار نیلفروشان، اسماعیل هنیه و دیگر اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ایران و جریان مقاومت این روز‌ها محل سوال شده است، برخی بر برخورد هوشمندانه و حساب شده تاکید دارد و برخی چهره‌های تندرو حاضر در پارلمان، صداوسیما و دیگر نهاد‌ها معتقد به ورود سریع نیرو‌های نظامی ایران به امر انتقام هستند.

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین تاکید بر پاسخ هوشمندانه دارد و به کسانی که از تریبون صداوسیما می‌گویند نباید گفتاردرمانی کرد پاسخ می‌دهد؛ «آن‌هایی که این ادبیات را مطرح می‌کنند اصلاً نمی‌دانند گفتار درمانی یعنی چه.»

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی این نکته را اضافه می‌کند که حق هر نوع پاسخی برای ایران در جریان ترور سردار نیلفروشان محفوظ است و زمان هم در اختیار ما است.

عزیزی همچنین با بیان اینکه «گزارشی درباره نفوذ نداشتیم» ادعا‌ها پیرامون نفوذ در جریان شهادت سید حسن نصرالله، سردار نیلفروشان و همچنین هنیه را رد می‌کند.

در ادامه گفتگو با ابراهیم عزیزی، رئیس کممیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید:

**آقای عزیزی! شهادت سید حسن نصرالله تا چه اندازه بر روی معادلات منطقه تاثیرگذار است؟

شهادت سیدحسن نصرالله برای جبهه مقاومت سنگین است، اما آنچه مسلم است این است که جبهه مقاومت به فضل الهی با آمادگی، رشدیافتگی بیشتر، انسجام و وحدت و هم‌افزایی انشااله این مسیر را با همان اراده فولادینی که بر ارکان این جبهه حاکم بود، ادامه می‌دهد.

در مورد اینکه معادلات منطقه تغییر می‌کند، ما باید تلاش کنیم در این مقطع به وظایف خودمان درست عمل کنیم. رژیم صهیونیستی درمانده و عاجز است، کما اینکه در رزم زمینی هیچ ظرفیتی ندارد و اتفاقا نقطه آسیب‌پذیر آن همین است که ادعا می‌کند.

لکن این هم هنری نیست که یک رژیمی که آمریکایی‌ها برای آن جنگ افزار تهیه می‌کنند، هواپیما و بمب به آن می‌دهند و به نوعی همه ظرفیت‌ها را برای آن فراهم می‌کنند، بخواهد علیه جمعیت بی‌پناه و بی‌دفاع در نقطه‌ای مثل ضاحیه بخواهد عملیاتی انجام دهد.

حمله اسرائیل به ضاحیه ارزش نظامی ندارد

لذا ارزش نظامی ندارد، اما این اقدام رژیم صهیونیستی به فضل الهی و مدد توجهاتی که امروز متوجه جبهه مقاومت است، شکست خواهد خورد و ما در مورد سقوط و شکست قطعی رژیم صهیونیستی تردیدی نداریم.


بیشتر بخوانید:پیکر مطهر شهید نصرالله از زیر آوار سالم بیرون آورده شده است


این رژیم با کاری که انجام داد دروازه جهنم را بر روی خودش باز کرد و الان به نقطه بدون بازگشت رسیده، یعنی به این ترتیب نیست که برنده این میدان شود، نباید فکر کند که پیروز این میدان خواهد شد. رژیم صهیونیستی نباید ذره‌ای تصور کند که به اهدافش رسیده است. ما همچنان آن هدف بزرگ را دنبال می‌کنیم، انشالله جبهه مقاومت هم به فضل الهی آماده‌تر از همیشه این مسیر را ادامه می‌دهد. هر پرچمی از دست هر فرمانده‌ای بیافتد، فرمانده بعدی آن را بیشتر از گذشته به احتزاز در می‌آورد و ما بر این باور هستیم که نصرت الهی با ماست.

چگونه گفتار درمانی بوده که الان تل‌آویو زیر آتش است؟

**در صدا و سیما بر اقدام نظامی علیه اسرائیل تاکید می‌کنند، مثلا می‌گویند زمان گفتار درمانی به پایان رسیده، این نگاه‌های تک روانه و جناحی برای این قسم مباحث امنیتی و نظامی قابل پذیرش است؟

معتقد نیستم که این مسائل در صداوسیما گفته شود. بهرحال ما باید رویکردها، راهبرد‌ها و مبانی خود را برای جامعه تشریح کنیم. هر کسی این حرف را می‌زند حتما نظام اسلامی را نشناخته است. چگونه گفتار درمانی بوده در حالی که عملیات وعده صادق با آن عظمت را انجام دادیم.

**چه گفتار درمانی بوده، وقتی که طوفان الاقصی را انجام دادند، چگونه گفتار درمانی بوده که الان تل‌آویو زیر آتش است؟ چه گفتار درمانی بوده که در حال حاضر در دریای سرخ کشتی‌هایش مورد هدف قرار می‌گیرد. این موراد کجا گفتار درمانی هستند؟

به نظر بنده آن‌هایی که این ادبیات را مطرح می‌کنند اصلاً نمی‌دانند گفتار درمانی یعنی چه. امروز جمهوری اسلامی اهل عمل است، هر وعده‌ای را عملی می‌کند، به وعده خود صادق است، به وعده‌هایی که به مردم داده و به وعده‌هایی که به جبهه مقاومت داده، پایبند است، اما با تدبیر و هوشمندی عمل می‌کنیم و تابع این جو و احساسات هم نخواهیم شد.

حق ایران برای پاسخ به ترور سردار نیلفروشان محفوظ است

**پیش‌بینی شما از پاسخ سپاه به ترور سردار نیلفروشان به چه صورت است؟ پیش بینی می‌کنید سپاه پاسخ سریع خواهد داد یا متناسب با شرایط زمانی و مکان اقدام خواهد کرد؟

جمهوری اسلامی در پاسخ به ترور شهید سردار عباس نیلفروشان و شهدای جبهه مقاومت و همه افرادی که در مسیر اسلام رستگار شدند، حق هر نوع اقدامی را برای خودش محفوظ می‌داند، اما زمانش در اختیار ماست.

**در ترور افرادی مانند سید حسن نصرالله و هنیه نقش نفوذ را تا چه اندازه جدی می‌دانید؟

بهرحال دشمن همیشه سعی کرده از ظرفیت‌های عناصر نفوذی خود استفاده کند، اما ما گزارشی در این راستا نداشتیم.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت خودرو‌های فولکس واگن در بازار ایران امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پوشش جالب استاد و شاگرد ۱۳۷ سال پیش در مکتب‌خانه‌ قاجاری

عکس/ چهره بانمک هایده و مهستی ۸۳ سال پیش در کودکی

عکس/ سلفی آسانسوری فرشته حسینی با لباس گل درشت و انگشتر عجیب غریب

عکسی کمیاب از جشن عروسی در زمان قاجار؛ عروس را گرفته‌اند تا فرار نکند!

عکس/ دورهمی بازیگران مشهور ترکیه‌ای با استایل خاص در هتل اسپیناس پلاس تهران

عکس/ دکان قند و شکر فروشی ۱۳۷ سال پیش در رشت

عکس/ تخت جمشید ۵۳ سال پیش وسط میدان ونک تهران

عکس/ پزشکیان با چفیه در جلسه راهیان نور

عکس/ انیس‌الدوله سوگلی ناصرالدین شاه در حال نواختن ارگ پدالى در حرمسرا

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

هشدار شاباک به فعالان معترضی که سد راه خودروی نتانیاهو شدند

کارت زرد مجلسی‌ها این بار به میدری رسید

فیلم/ چای، حبوبات و برنج امسال ۱۰۰ درصد گران شدند

ساسی مانکن و رویافروشی اسپانسرهایش

فیلم/ توهین سنگین کوشکی به رئیس جمهور

از خواص طالبی برای کاهش وزن و لاغری چه می‌دانید؟

فیلم/ یارانه ۱۰۰ هزار نفر این ماه قطع می‌شود

بهترین قرص‌های تقویت ناخن کدام است؟

عکس/ کافه‌ی وریا غفوری به دلایل نامعلوم فعلا پلمپ شده

عکس/ جولان خودرو‌های کلاسیک ۹۳ سال پیش در خیابان ناصر خسرو

چگونه در تعطیلات نوروز تغذیه سالم داشته باشیم؟

حال و هوای بازار بزرگ تهران در آستانه عید نوروز

اینفوگرافی/ وضعیت ذخیره آبی مهم ترین سدهای ایران

ارزش سهام عدالت امروز ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ نمایی از دانشگاه تهران ۷۸ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ چهره متفاوت یکتا ناصر با میکاپ و لباس سرخابی

عکس/ نازنین بیاتی هم قاطی پلنگ‌ها شد

هایپراستار تهران فروخته شد

محدودیت‌های نرم افزاری مک بوک در ایران

عکس/ واکنش ماسک به حملات سایبری به شبکه ایکس

سریع‌ترین قطارهای مسیر اهواز تهران؛ بررسی زمان حرکت‌ها

هشدار نایب رئیس سابق اتحادیه طلا: طلای آب‌شده نخرید

عکس/ استایل ساده و مشکی مریلا زارعی در قم

پیش بینی قیمت میلگرد در سال 1404

عکس/ تیپ کژوال الناز حبیبی با جلیقه شلوار سنتی و کیف دستی گلی گلی

اصلاح مصوبه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران

فیلم/ تجمع کفن‌پوشان حامی قانون حجاب مقابل مجلس

عکس/ مهاجم استقلال به تیم ملی دعوت شد

عکس/ قرآن خواندن یک نماینده در جلسه علنی مجلس

عکس/ تیپ تینیجری الناز شاکردوست با کت و شلوار دکمه رنگی

عکس/ ساسی مانکن بر سر در ورودی یک مسجد

عکس/ درخواست ۲۰۹ نماینده از قالیباف برای ابلاغ قانون حجاب

بازدید مدیرعامل بیمه ایران از منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در بندرعباس

اختصاص ۹۵ درصد تسهیلات بانک توسعه تعاون به بخش تولید

عکس/ چشم اندازی بی نظیر از ۱۰۳ سال پیش اصفهان با خانه های سنتی

قیمت دوربین‌های عکاسی + جدول

برگزاری نخستین جشنواره بزرگ اصناف در بانک سپه

فیلم/ برگزاری مذاکرات اوکراین-آمریکا در عربستان

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ قالیباف: سَلَف‌خر‌ها بیشترین منفعت را می‌برند

نوپی؛ گامی نو در توسعه خدمات بانکداری خرد و پرداخت‌های اعتباری بانک ملی ایران

عکس/ حال و هوای خانه مصدق در کودتای ۲۸ مرداد در خیابان کاخ

عکس/ قابی ماندگار از علی پروین، روشن، غلامرضا قصاب و دهخدا ۴۸ سال پیش در کانادا

عکس/ استایل شوکه کننده حدیث فولادوند با لباس و کفش نامزدی در ملاعام

عکس/ تغییر چهره باورنکردنی ترلان پروانه در یک مراسم

جدیدترین آمار نرخ تولد و فوت در ایران+ جدول

فیلم/ حرکت عجیب مهسا حجازی در پشت صحنه تاسیان

سه بازیکن پرسپولیس در آستانه محرومیت

عکس/ نمایی دیده نشده از کاخ رضاخان ۹۳ سال پیش در بابل