تاریخ انتشار: ۰۳:۲۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۳

زرده تخم مرغ خوب است یا بد؟

مصرف یک تخم‌مرغ کامل در روز میزان پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی متعادلی را برای بدن فراهم می‌کند.

زرده تخم مرغ خوب است یا بد؟

اقتصاد۲۴- مصرف یک تخم‌مرغ کامل در روز میزان پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی متعادلی را برای بدن فراهم می‌کند.

تخم‌مرغ یک غذای بسیار مفید است، با این وجود بسیاری از افراد معتقدند که زرده تخم‌مرغ یک غذای سالم نیست، زیرا زرده تخم‌مرغ میزان کلسترول خون را افزایش می‌دهد. به همین دلیل، بسیاری از افراد زرده تخم‌مرغ مصرف نمی‌کنند و فقط از سفیده آن استفاده می‌کنند.

مواد مغذی موجود در سفیده و زرده تخم‌مرغ بسیار متفاوت است، اما به یک اندازه اهمیت دارد. سفیده تخم‌مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین و ویتامین B۲ است، در حالی که زرده تخم‌مرغ دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است که برای بدن بسیار ضروری است. مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در زرده تخم‌مرغ شامل ویتامین A، ویتامین E، ویتامین K و امگا۳ می‌شود که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. علاوه بر این، زرده تخم‌مرغ حاوی پتاسیم، سدیم، روی، منیزیم، فسفر و آهن است.


بیشتر بخوانید: لاغری و کاهش وزن با مصرف این ویتامین ها


مصرف یک تخم‌مرغ کامل در روز میزان پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی متعادلی را برای بدن فراهم می‌کند. زرده تخم‌مرغ سرشار از سلنیوم است که به بهبود سلامت مو و ناخن کمک می‌کند و باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود. علائم کمبود سلنیوم در بدن شامل سردرد، حالت تهوع، استفراغ، بی‌حالی، تشنج و گاهی اوقات کما می‌شود.

یک تخم‌مرغ بزرگ دارای ۵۵ کالری، ۲.۵ گرم پروتئین، ۴.۵ گرم چربی و ۰.۶۱ گرم کربوهیدرات است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار