تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳

شناسایی و رصد محله به محله اخراج افغان‌ها در تهران

فرماندار تهران گفت: کار شناسایی اتباع منطقه به منطقه و محله و محله با توجه به ظرفیت‌های موجود انجام شده است.

اخراج افغان‌ها در تهران

اقتصاد۲۴-احمد قیومی در تشریح روند ساماندهی اتباع در تهران گفت: سازمان ملی مهاجرت یک طرح خاص را در وزارت کشور مکتوب و تکالیفی را برای همه استانداران مشخص کرده است؛ در تهران نیز در جلسات ویژه‌ای موضوع و مسئله حضور اتباع بیگانه در پایتخت مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: بی تردید حضور اتباع خارجی باید کنترل شده و در چارچوب ضوابط و قوانین باشد در همه جا و همه کشور‌های جهان به دلایل مختلف حضور اتباع وجود دارد، اما مسئله مهم این است که باید این حضور اتباع کنترل شده باشد.

قیومی ادامه داد: در تهران نیز کار شناسایی اتباع منطقه به منطقه و محله و محله با توجه به ظرفیت‌های موجود انجام شده است و حضور اتباع در مشاغل نیز یک به یک رصد شده است.

فرماندار تهران تاکید کرد که بحث اتباع غیر مجاز و طرد آن‌ها به صورت جدی پیگیری خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار