تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳

عکسی از امضای مسعود پزشکیان پای یک تابلو

رئیس‌جمهور در آیین رونمایی از ۲۶۲ عنوان کتاب دفاع مقدس و مقاومت حضور یافت و بر تابلو یادبود این مراسم یادداشتی نوشت.

امضای مسعود پزشکیان

اقتصاد۲۴- رئیس‌جمهور امروز سه‌شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳، در آیین رونمایی از ۲۶۲ عنوان کتاب دفاع مقدس و مقاومت حاضر شد و بر تابلو یادبود این مراسم یادداشتی نگارش کرد.

 پزشکیان با نگارش شعری در تجلیل از «همت بلند داشتن» از کتاب «مختارنامه» عطار، نوشت: گر مرد رهی میان خون باید رفت، وز پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به ره در نه و از هیچ مپرس، خود راه بگویدت که، چون باید رفت.

عکسی از امضای مسعود پزشکیان پای یک تابلو

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار