تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۳

ترامپ یک شبه ۶۴ میلیارد دلار در جیب این ده نفر ریخت/ اسامی و جزییات

دارایی ۱۰ فرد ثروتمند جهان که اکثراً از میلیاردر‌های فناوری ایالات متحده هستند پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، به میزان بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

دارایی ۱۰ فرد ثروتمند جهان ک

اقتصاد۲۴-بلومبرگ در گزارشی برآورد کرده که ۱۰ ثروتمند جهان در روز چهارشنبه ۶ نوامبر نزدیک به ۶۴ میلیارد دلار (حدود ۴۹.۵ میلیارد پوند) به دست آورده‌اند، که بزرگترین افزایش روزانه از سال ۲۰۱۲ است.

ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان، با ۲۶.۵ میلیارد دلار افزایش، بیشترین افزایش دارایی را ثبت کرد و ثروتش به ۲۹۰ میلیارد دلار رسید. او که از حامیان برجسته کمپین ترامپ بود بیشتر این افزایش را از افزایش قیمت سهام تسلا، شرکت خودروسازی برقی که مدیرعامل آن است و ۱۳ درصد سهام آن را در اختیار دارد، کسب کرده است.

این افزایش‌ها در حالی رخ داد که رهبران کسب‌وکار‌های فناوری، از جمله جف بزوس از آمازون، مارک زاکربرگ مدیرعامل شرکت مادر فیسبوک یعنی متا، و تیم کوک از اپل به طور عمومی پیروزی ترامپ را در انتخابات تبریک گفتند.

بخش عمده‌ای از افزایش ثروت ۱۰ فرد برتر به دلیل افزایش سهام آمریکا در روز چهارشنبه حاصل شده چرا که سرمایه‌گذاران انتظار دارند که سیاست‌های مالیاتی کمتر سختگیرانه و کاهش مقررات محدودکننده در دولت ترامپ در دستور کار قرار گیرد.

جف بزوس، بنیانگذار آمازون و دومین فرد ثروتمند جهان هم ۷ میلیارد دلار به ثروت تقریباً ۲۳۰ میلیارد دلاری خود افزوده است. همچنین دارایی لری الیسون، رئیس شرکت نرم‌افزاری اوراکل، هم نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یافت و به عدد ۱۹۳ میلیارد دلار رسید.

سایر اعضای این فهرست ۱۰ فرد ثروتمند که ثروتشان افزایش یافته شامل بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، استیو بالمر، مدیرعامل سابق مایکروسافت، و بنیان‌گذاران گوگل، لری پیج و سرگئی برین بودند.

با این حال، ترامپ در طول کمپین خود از گوگل ناراضی بود و در ماه سپتامبر تهدید کرده بود که اگر در انتخابات پیروز شود، به وزارت دادگستری دستور خواهد داد تا اتهامات کیفری را علیه این شرکت مطرح کند. ترامپ ادعا کرده بود که گوگل اخبار منفی درباره او را نمایش می‌دهد، اما درباره رقیبش، کامالا هریس، چنین سیاستی را دنبال نمی‌کند. گوگل البته این اتهام آقای ترامپ را بی‌اساس خوانده بود.

تنها عضو طبقه ثروتمندان جهان که در روز چهارشنبه ارزش دارایی‌اش کاهش یافت، برنار آرنو، غول کالا‌های لوکس فرانسوی بود که ثروتش نزدیک به ۳ میلیارد دلار کمتر شد.

ثروت زاکربرگ هم به میزان ۸۱ میلیون دلار کاهش یافت که در مقابل دارایی‌های ۲۰۲ میلیارد دلاری او تقریبا معادل صفر است. این کارآفرین هم در لیست سیاه دونالد ترامپ قرار دارد و رئیس جمهور منتخب آمریکا در ماه اوت او را تهدید کرده بود که به اتهام «توطئه علیه ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰» او را به حبس ابد محکوم خواهد کرد.

نیل ویلسون، تحلیلگر ارشد شرکت بازار‌های سرمایه‌گذاری خصوص تغییرات صورت گرفته می‌گوید تاکید ترامپ به شعار «اول آمریکا» و همچنین «دوباره عظمت را به آمریکا برگردانیم» باعث شده تا ارزش سهام در بازار‌های این کشور افزایش یابد.

او در ادامه می‌گوید: «این به دلیل چشم‌انداز کاهش مالیات‌ها و کاهش مقررات در بخش‌های مختلف مانند بانک‌ها، انرژی و فناوری، همراه با افزایش امید برای نتیجه انتخاباتی شفاف و بدون مناقشه بود. این چشم‌انداز که البته هر سرمایه‌دار آمریکایی از آن استقبال می‌کرد تا پیش از برگزاری انتخابات به هیچ وجه قطعی نبود و به همین دلیل هم ما شاهد اوج‌گیری قابل توجه بازار‌ها بوده‌ایم.»

بر اساس گزارش بلومبرگ تغییر دارایی افراد ثروتمند از ۵ نوامبر تا ۶ نوامبر ۲۰۲۴ به شرح ذیل بوده است:

۱ - ایلان ماسک ۲۹۰ میلیارد دلار (+۱۰.۱٪)

۲. جف بزوس ۲۲۸.۳ میلیارد دلار (+۳.۲٪)

۳. مارک زاکربرگ ۲۰۲.۵ میلیارد دلار (۰٪)

۴. لری الیسون ۱۹۳.۵ میلیارد دلار (+۵.۴٪)

۵. برنار آرنو ۱۷۳.۲ میلیارد دلار (-۱.۶٪)

۶. بیل گیتس ۱۵۹.۵ میلیارد دلار (+۱.۲٪)

۷. لری پیج ۱۵۸.۳ میلیارد دلار (+۳.۶٪)

۸. سرگئی برین ۱۴۹.۱ میلیارد دلار (+۳.۶٪)

۹. وارن بافت ۱۴۷.۸ میلیارد دلار (+۵.۴٪)

۱۰. استیو بالمر ۱۴۵.۹ میلیارد دلار (+۲٪)

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ظاهر آقا میرزا بازیگر فیلم شعله در ۹۷ سالگی

سفر میدانی رئیس سازمان اورژانس کشور به مرز‌های خسروی و مهران

خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از ایران

ادعای تازه درباره تیم فصل بعد قایدی

عکس/ چهره خاص شهناز پهلوی در آغوش مادر مصری اش ۸۴ سال پیش و در خردسالی

عکس/ طنز تلخ با گردوغبار فرامرزی

معمای تعدد حساب شهروندان ایرانی/ چرا حساب‌های بانکی ایران ۵ برابر کشور‌های منطقه است؟ + اینفوگرافی

عکس/ مهدکودکی که در حمله اسراییل به تهران آسیب دید

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت روز زعفران + جدول

قیمت انواع موتور سیکلت در بازار + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ ترور سرهنگ اطلاعاتی اوکراین در مرکز کی‌یف

عکس‌های دردناک از بزرگترین آتش‌سوزی تهران ۷۰ سال پیش حوالی میدان شوش

استقلالی‌ها منتظر این بازیکن می‌مانند

فیلم کمتر دیده شده از میزان تخریب خودرو‌های مردم اطراف زندان اوین

عکس/ چهره دیده نشده از سردار سلیمانی و همرزمانش ۴۲ سال پیش در حال خوردن پرتقال

فیلم/ چرا برج خلیفه دوبی سقوط نمی‌کند؟

دورنمای بازار بورس ایران در اولین ماه تابستان + اینفوگرافی

عکس/ تیپ متفاوت شهید حسن باقری ۴۶ سال پیش کنار غار اصحاب کهف در اردن

فیلم/ تصاویر هوایی از ویرانی گسترده در شمال غزه پس از ۵۰۰ روز جنگ

عکس/ استقبال ویژه رامین رضاییان از ساپینتو

جزئیات حفاری مخفیانه و شبانه در امامزاده شهرری

عکس/ چهره دیده نشده از سردار قاآنی و قالیباف ۴۳ سال پیش در لباس سپاه و دوران جنگ

اردوی تیم ملی فوتسال زنان

عکس/ امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در حال خوش و بش با سردار سلیمانی

سقوط دو پله‌ای استقلال در رده‌بندی جدید فیفا

عکس/ چهره خندان سید هادی خامنه‌ای ۴۴ سال پیش در کنار ضرغامی با پوشش متفاوت

کاهش ۶ میلیونی قیمت سکه در ۲ روز

عکس/ گریم شوکه کننده و متفاوت فرشته حسینی با لباس مردانه

عکس/ استوری کنایه آمیز محمدرضا گلزار همه را به فکر فرو برد

عکس/ تیپ تابستانی بهاره رهنما با دمپایی عجیب جلوی آینه

عکس/ واکنش تند بانک مرکزی به توییت بابک زنجانی

عکس/ رونمایی از دیوارنگاره تازه میدان ولیعصر با تصویر رهبری

اینفوگرافی/ استان‌های شمالی در صدر تولید مرغ

اشتغال و بکارگیری اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران ممنوع است

عکس/ هوای ناسالم تهران برای گروه‌های حساس

عکس/ ستاره کنگویی به اردوی پرسپولیس اضافه شد

آخرین اخبار وضعیت فرودگاه‌های کشور

عکس/ ژست خاص عبدالرضا پهلوی و همسرش ۶۳ سال پیش در مجموعه حیوانات تاکسی‌درمی

کوییک از مرز نیم‌میلیارد عبور کرد

عکس/ معماری زیبای ساختمان شهرداری رشت ۹۴ سال پیش در دوره پهلوی دوم

عکس/ تلخ‌ترین قاب سال از پایان قصه لوکیتا و مادرید

هشدار رشیدی‌کوچی درباره ادامه فیلترینگ

عکس/ ظاهر متفاوت احمد ظاهر محبوب‌ترین خواننده افغانستان ۵۴ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ ظاهر متفاوت ناصرالدین شاه و عزیز سلطان ۱۳۱ سال پیش در ایوان عمارت قصر یاقوت

بیانیه نمایندگان تندرو تهران علیه پزشکیان

چه کسانی می‌خواهند رئیس‌جمهوری ایران ترور شود؟!