تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳

حکم اعدام برای شش نفر درباره پرونده اکباتان صادر شد

بابک پاک‌نیا، وکیل دادگستری از صدور قصاص نفس برای میلاد آرمون، علیرضا کفایی، امیرمحمد خوش اقبال، نوید نجاران، حسین نعمتی و علیرضا برمرزپورناک در پرونده اکباتان خبر داد و نوشت: این حکم قابل فرجام خواهی است.

اخبار حوادث

اقتصاد۲۴- بابک پاک‌نیا، وکیل دادگستری از صدور قصاص نفس برای میلاد آرمون، علیرضا کفایی، امیرمحمد خوش اقبال، نوید نجاران، حسین نعمتی و علیرضا برمرزپورناک در پرونده اکباتان، با رای مستشاران شعبه سیزدهم دادگاه کیفری یک خبر داد.

او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‏در پرونده اکباتان، در خصوص ⁧ میلاد آرمون⁩، ⁧علیرضا_کفایی⁩، ⁧امیرمحمد خوش اقبال⁩، ⁧نوید نجاران⁩، ⁧حسین نعمتی⁩ و ⁧علیرضا برمرزپورناک⁩ با رای مستشاران شعبه سیزدهم دادگاه کیفری یک حکم به قصاص نفس صادر شد. ‏رییس شعبه با این حکم‌مخالف بود و رای اقلیت صادرنمود این حکم قابل فرجام خواهی است.»

حکم اعدام برای شش نفر درباره پرونده اکباتان صادر شد

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار