تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳

خروج گروه تحریر الشام از فهرست سازمان‌های تروریستی

شبکه ان‌بی‌سی نیوز بامداد چهارشنبه خبر داده بررسی خارج کردن تحریر الشام از فهرست گروه‌های تروریستی در مراحل اولیه خود است، اما دولت بایدن به‌دنبال آن است که این اتفاق هر چه زودتر به وقوع بپیوندد.

خروج گروه تحریر الشام از فهرست سازمان‌های تروریستی

اقتصاد۲۴-واشنگتن در حال بررسی خارج کردن گروه تحریر الشام از فهرست سازمان‌های تروریستی است.

 همزمان با تسلط مخالفان مسلح با سرکردگی «هیئت تحریر الشام» بر دمشق و تشکیل کابینه انتقالی، دولت «جو بایدن» در حال بررسی خارج کردن نام این گروه از فهرست سازمان‌های تروریستی است

واشنگتن پیشتر مدعی شده در حوادث سوریه نقشی ندارد و بر تروریستی‌بودن تحریر الشام تاکید کرده بود.

شبکه ان‌بی‌سی نیوز بامداد چهارشنبه خبر داده بررسی خارج کردن تحریر الشام از فهرست گروه‌های تروریستی در مراحل اولیه خود است، اما دولت بایدن به‌دنبال آن است که این اتفاق هر چه زودتر به وقوع بپیوندد.


بیشتر بخوانید:دلایل عدم تصویب اعتبارات اعطایی ایران به سوریه در مجلس دهم چه بود؟/ دولتمردان سوریه دل در گرو محور مقاومت نداشتند


تحریر الشام در فهرست سازمان‌های تروریستی سازمان ملل نیز قرار دارد.

عصر امروز نیز وزارت خارجه آمریکا گفته بود هیئت تحریر الشام حرف‌های درستی زده، اما واشنگتن آنها را بر اساس رفتارشان قضاوت خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار