تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

محور هراز دو روز مسدود می‌شود

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: محور هراز از فردا دوشنبه به مدت ۲ به صورت شبانه روزی باهدف اجرای عملیات کابل‌کشی برای نصب چراغ‌های LED در تونل‌های تکاور و سپاسد مسدود است.

اقتصاد ۲۴ - سرپرست مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: محور هراز از فردا دوشنبه به مدت ۲ به صورت شبانه روزی باهدف اجرای عملیات کابل‌کشی برای نصب چراغ‌های LED در تونل‌های تکاور و سپاسد مسدود است.

علی صادقی روز یکشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: به دلیل اجرای عملیات کابل‌کشی برای نصب چراغ‌های LED در تونل‌های تکاور و سپاسد این محور در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه به صورت شبانه روزی مسدود است.

وی گفت: تردد طی این مدت از محور‌های کندوان و سوادکوه امکان‌پذیر است.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محور‌های مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این تردد‌ها در محور‌های اصلی و بقیه درون شهری است.

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار