تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

رفع فیلتر کیهان را عصبانی کرد

یک روزنامه اصولگرا عصبانیت خود از رفع فیلتر واتس‌آپ را علنی کرد.

رفع فیلتر کیهان را عصبانی کرد

اقتصاد۲۴-روزنامه کیهان با بدنام خواندن پیام‌رسان واتس‌اپ، واکنش تندی به رفع فیلتر شدن آن از سوی شورای‌عالی فضای مجازی نشان داد.

این روزنامه در ستون کیهان و خوانندگان نوشت: باورکردنی نیست اعضای «شورای عالی فضای مجازی» بعد از این همه کش‌و قوس، واتس اپ این پیام‌رسان بدنام را رفع فیلتر کرده‌اند که بار‌ها به عنوان ابزار جاسوسی، ردیابی و نفوذ به داده‌های کاربران از سوی موساد و کمپانی‌های به اصطلاح خصوصیِ وابسته به آن، مورد استفاده قرار گرفته است.

برنامه «واتساپ» که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» است به طرح اسرائیل برای هدف قرار دادن فلسطینی‌ها از طریق یک برنامه مبتنی بر هوش مصنوعی کمک می‌کند قابل توجه تصمیم‌گیران این عرصه!

در کشوری مانند مالزی که در حال جنگ با آمریکا نیست، وزیر ارتباطات این کشور اعلام کرده شبکه‌های اجتماعی آمریکایی مانند واتساپ، فیس‌بوک، اینستاگرام، ایکس (توئیتر) و یوتیوب، باید از سال آینده مجوز فعالیت از دولت دریافت کنند و الا فیلتر خواهند شد. در چنین موقعیتی که آمریکا در طول این ۴۵ سال دائم در حال فتنه در ایران است، چطور برخی مسئولان ما پیشنهاد رفع محدودیت و فعالیت بی‌قید و شرط شبکه‌های اجتماعی دشمن آمریکایی را می‌دهند؟!

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار