تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

کلاهبردار ۴ هزار میلیاردی خانم در تبریز دستگیر شد

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از کلاهبرداری چهار هزار میلیارد ریالی زنی در تبریز بر داد و گفت: متهمه پس از انجام تحقیقات لازم در مخفیگاهش دستگیر شد.

کلاهبرداری

اقتصاد۲۴- به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار علی محمدی اعلام کرد: در پی شکایت تعدادی از شهروندان تبریزی مبنی بر کلاهبرداری یک نفر خانم از آنان که به صورت صوری و غیرقانونی در چند منطقه از شهر تبریز ملک و زمین را به شهروندان فروخته و متواری شده است، دستگیری متهمه در دستور کار ماموران کلانتری ۲۶ باغمیشه قرارگرفت.

وی با اشاره به اینکه مبلغ کلاهبرداری شده بیش از چهار هزار میلیارد ریال است، گفت: متهمه دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مقام قضائی شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار