تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۹ دی ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

جزئیات تصادف مرگبار وانت نیسان با موتورسیکلت در حقانی

سرهنگ کشیر گفت: حوالی ساعت ۵:۴۰ دقیقه صبح امروز سه شنبه نوزدهم دی ماه ۱۴۰۳ در مسیر جنوب به شمال بزرگراه حقانی یک دستگاه وانت نیسان با یک دستگاه موتور سیکلت برخورد کرد که متأسفانه منجر به فوت راننده موتور سیکلت شد و جزئیات این تصادف مرگبار در دست بررسی است.

جزئیات تصادف مرگبار

اقتصاد۲۴- معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تصادف مرگبار وانت‌نیسان با موتورسیکلت در مسیر جنوب به شمال بزرگراه حقانی خبر داد.

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تهران با اشاره به شکل گیری ترافیک صبحگاهی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران، گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه حکیم قبل از شقایق تا اشرفی اصفهانی و بزرگراه شهید همت از جنت آباد، شاهد بار ترافیکی پرحجم و سنگین هستیم.

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین الدین، بین امام علی (ع) و شمس آباد، بزرگراه شهید سلیمانی از خیابان کرمان تا پل سید خندان و بزرگراه شهید بابایی قبل از نیروی زمینی تا بزرگراه امام علی (ع)، بار ترافیکی پرحجم و سنگین است و در مسیر جنوب به شمال بزرگراه نواب از میدان ۹ دی تا تونل توحید، بار ترافیکی کماکان پر حجم و سنگین است.

سرهنگ کشیر گفت: حوالی ساعت ۵:۴۰ دقیقه صبح امروز سه شنبه نوزدهم دی ماه ۱۴۰۳، در مسیر جنوب به شمال بزرگراه حقانی یک دستگاه وانت نیسان با یک دستگاه موتور سیکلت برخورد کرد که متأسفانه منجر به فوت راننده موتور سیکلت شد و جزئیات این تصادف مرگبار در دست بررسی است.

منبع: مهر
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳
متاسفانه من حدود ساعت ٧ صبح از اونحا رد شدم و جنازه روي زمين بود اما خبري از آمبولانس نبود
اگه زمان حادثه ٥:٤٠ دقيقه صبح بوده پس چرا بعد از گذشت حدود دو ساعت آمبولانس حضور نداشته؟؟؟
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار