تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۳

آغاز بارش باران و برف شدید در این استان‌ها از فردا

کبری رفیعی با اشاره پیش‌بینی وضعیت آب و هوای روز جمعه بیستم دی ماه اظهار کرد: جمعه تا اواخر وقت شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار برقرار است از این جهت کاهش کیفیت و تداوم آلودگی هوا را انتظار داریم.

بارش باران و برف

اقتصاد۲۴- کارشناس هواشناسی گفت: شنبه از اواخر وقت با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در استان‌های ایلام، کرمانشاه و کردستان، لرستان، برخی مناطق آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر و بارش باران و برف آغاز می‌شود.

کبری رفیعی با اشاره پیش‌بینی وضعیت آب و هوای روز جمعه بیستم دی ماه اظهار کرد: جمعه تا اواخر وقت شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار برقرار است از این جهت کاهش کیفیت و تداوم آلودگی هوا را انتظار داریم.

وی افزود: شنبه از اواخر وقت با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در استان‌های ایلام، کرمانشاه و کردستان، لرستان، برخی مناطق آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر و بارش باران و برف آغاز می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: یکشنبه فعالیت این سامانه در غرب کشور تشدید شده و علاوه بر مناطق ذکر شده در ارتفاعات البرز غربی و مرکزی در استان‌های واقع در جنوب غرب فارس و بوشهر و نیمه غربی خلیج فارس، غرب اصفهان استان‌های مرکزی همدان، زنجان و قزوین بارش باران و برف و وزش باد و در مناطق جنوبی رگبار و رعد و برق روی می‌دهد.

رفیعی افزود: دوشنبه این سامانه در نیمه جنوبی کشور فعال خواهد بود. علاوه بر آن در ارتفاعات البرز غربی و مرکزی نیز بارش رخ می‌دهد و برای سه شنبه در مناطقی از شمال غرب و غرب سواحل خزر همچنین در جنوب شرق کشور بارش پیش بینی می‌شود.

وی یادآور شد: طی روز‌های جمعه و شنبه در غرب جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز و از جمعه تا یکشنبه در نیمه شرقی کشور روند افزایش نسبی دما برقرار و جمعه خلیج فارس مواج است.

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: کمینه دمای امروز پایتخت به ۴ درجه سانتی گراد رسید و بیشینه دما به ۱۴ درجه سانتی‌گراد بالای صفر می‌رسد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار