تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۱ دی ۱۴۰۳

تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران

معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه اعلام کرد: واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز شنبه ۲۲ دی تعطیل است.

تعطیلی تهران

اقتصاد۲۴- با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران به علت تداوم آلودگی هوا، علاوه بر استان تهران در سایر استان‌هایی که توسط مقامات محلی تصمیمات مشابه اتخاذ شده در واحد‌های قضایی و اداری نیز قابل اعمال است.

به علت تداوم آلودگی هوا، کلاس درس تمام مقاطع تحصیلی مدارس، دانشگاه‌ها بهم صورت غیر حضوری، مهد‌های کودک پیش دبستانی و مدارس استثنایی تعطیل بانک‌ها، ادارات، دستگاه‌های اجرایی، ملی، استانی و نهاد‌های عمومی و غیر دولتی به استثنای مراکز خدماتی و درمانی استان تهران، برای فردا شنبه ۲۲ دی تعطیل است.

مجوز‌های روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری تهران در مدت مذکور صادر نمی‌شود و طرح زوج وفرد خودرو‌ها از درب منزل در این روز اجرا می‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار