تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

واکنش عجیب اورژانس به پرونده تعرض در آمبولانس‌ها

این روز‌ها که بازار اخباری مبنی بر تعرضات جنسی در آمبولانس‌ها داغ است و این مسائل باعث ایجاد نگرانی بین مردم شده؛ سخنگوی سازمان اورژانس کشور برای اولین بار توضیحاتی در این باره ارائه و تأکید کرد که «خط قرمز سازمان اورژانس، حریم شخصی بیمار است.»

واکنش عجیب اورژانس به پرونده‌های تعرض در آمبولانس‌ها

اقتصاد۲۴- تعرض چند تکنیسین سازمان اورژانس به بیماران در آمبولانس، خبری است که این روز‌ها در برخی رسانه‌ها منتشر شده و این سوال را در ذهن مخاطبان ایجاد می‌کند که روند نظارت بر عملکرد آمبولانس‌ها چگونه است و در صورت بروز هرگونه مشکلی، با قانون شکنان چه برخوردی صورت می‌گیرد؟

اورژانس ۲۹ هزار پرسنل دارد

بابک یکتاپرست سخنگوی سازمان اورژانس کشور در این باره گفت: سازمان اورژانس ۲۹ هزار پرسنل در سراسر کشور دارد که سالیانه ۶ میلیون مأموریت حضوری و ۲۰ میلیون خدمت تلفنی ارائه می‌دهند و تمام این پرسنل نیز با آزمون استخدامی وارد سازمان شده‌اند.

وی افزود: اکثریت نیرو‌های ما با کمترین میزان حقوق و امکانات، در شرایط سخت و غیرقابل کنترل، شیفت‌های خود را می‌گذرانند و سعی می‌کنند بهترین خدمات را به بیماران و همراهانشان ارائه کنند. اینکه از بین ۲۹ هزار نفری که در سازمان مشغول کارند؛ تعدادی از افراد استخدام شده نیز بیمار باشند و دست به اقداماتی مجرمانه بزنند؛ در سازمان اورژانس نیز همانند سایر سازمان‌ها، امری غیر طبیعی نیست، اما قطعا با آنها قاطعانه برخورد می‌شود.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: متأسفانه مدتی است اخباری مبنی بر تعارض به بیماران در آمبولانس‌ها دست به دست می‌شود که این امر باعث شده است تا مردم نسبت به پرسنل ما بدبین شوند و خدمات خوب آنها را فراموش کنند. همچنین این امر باعث دلسرد شدن نیرو‌های پر تلاش و خوب سازمان شده است.

یکتاپرست درباره برخورد با این متهمان نیز گفت: در صورت مواجه شدن با هر قانون شکنی، سازمان اورژانس پس از اطمینان حاصل کردن، فرد را تعلیق و اخراج می‌کند و قطعا دیگر در این سازمان جایی برای این افراد وجود نخواهد داشت. همچنین متهم به دستگاه قضائی معرفی می‌شود تا بر اساس جرم خود، مجازات شود.

خط قرمز سازمان اورژانس، حریم شخصی بیمار است

اقدامات سازمان برای حفظ حریم خصوصی افراد

یکتاپرست گفت: ما برای جلوگیری از وقوع این اتفاقات، اقدامات بسیاری انجام داده‌ایم. به عنوان مثال ما اورژانس بانوان را راه‌اندازی کرده‌ایم که در تهران هفت آمبولانس و در سراسر کشور ۱۷ آمبولانس کاملا زنانه در حال خدمت رسانی هستند. همچنین ۴۰۰ دانشجوی فوریت‌های پزشکی خانم نیز در حال فارغ التحصیلی هستند که به زودی وارد سیستم درمان می‌شوند و به تعداد پایگاه‌های اورژانس بانوان ما اضافه می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که نصب دوربین در آمبولانس برای نظارت بر عملکرد تکنیسین‌ها به کجا رسید؟ افزود: ما دو سال است که در سازمان درگیر این طرح هستیم؛ اما به دلیل برخی دلایل شرعی، اخلاقی و قانونی نصب دوربین در کابین آمبولانس‌ها به نتیجه نرسیده است. به عنوان مثال مطرح می‌شود که ممکن است بیماران که در حال خودشان نیستند و شرایط پوشش آنها مناسب نیست، فیلمی از آنها ضبط شود که مناسب نباشد. درست است که می‌شود از خانم‌ها برای بررسی این فیلم‌ها استفاده کرد؛ اما سوال اینجاست اگر این سیستم حتی با اقدامات امنیتی بالا نیز هک شود و اینگونه فیلم‌ها در اختیار افراد سودجو قرار گیرد؛ چه کسی می‌تواند مسئولیت آن را برعهده بگیرد؟


بیشتر بخوانید:ماجرای حمله به آمبولانس اورژانس نکا چه بود؟


سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره اقدامات دیگر این سازمان برای نظارت بر عملکرد افراد، ادامه داد: ما شماره ۱۹۰ برای ثبت شکایات و پیشنهادات از آمبولانس‌ها را داریم و تمام موارد مطرح شده در این سیستم سریعا رسیدگی می‌شود؛ اما هیچکدام از این سه مورد مطرح شده، با این سامانه تماسی نداشته‌اند و مستقیما به مرجع قضائی شکایت کرده‌اند. به همین دلیل ما در جریان این روند‌ها نبودیم؛ اما بلافاصله پس از تائید شدن موارد، همه افراد تعلیق و اخراج شدند.

یکتاپرست با اشاره به اقدام دیگر سازمان اورژانس برای تخلف مأموران اورژانس، گفت: تمام آمبولانس‌های ما مجهز به جی پی اس هستند و در مرکز رصد می‌شوند؛ به همین دلیل نمی‌توانند از محدوده خارج شوند و به لوکیشن‌های دیگر بروند. 
پاسخ به ۴ ادعای مطرح شده

آمبولانس داروی بیهوشی ندارد

یکتاپرست در پاسخ به برخی ادعا‌های مطرح شده، اظهار کرد: در برخی ادعا‌ها مطرح شده که قربانیان توسط پرسنل اورژانس بیهوش شده‌اند؛ در حالیکه ما در آمبولانس‌ها اصلا داروی بیهوشی نداریم؛ چرا که این دارو مخصوص اتاق عمل است و قطعا در کابین آمبولانس کسی را عمل جراحی نمی‌کنند.

وی افزود: دومین مورد این است که گفته می‌شود این افراد مجددا به کار بازگشته‌اند، در حالیکه این مسئله نیز اصلا صحت ندارد و این افراد سابقه دار قطعا در سازمان اورژانس دیگر جایی نخواهند داشت و اخراج می‌شوند؛ اما اگر آنها در بخش‌های دیگر درمانی مشغول به کار شده‌اند؛ این مسئله در حیطه اختیارات سازمان ما نیست.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: سومین مورد این است که گفته می‌شود مقدار مجازات تعیین شده برای این افراد نیز کافی نبوده که این مسئله نیز مربوط به دستگاه قضا بوده و ما نمی‌توانیم در این باره اظهار نظر کنیم.

وی افزود: چهارمین موردی که ذکر شده این است که این تکنیسین‌های متخلف، عمدا مسیر را طولانی کرده‌اند که این مسئله نیز برای موارد اخیر صحت ندارد؛ زیرا ما تک تک آمبولانس‌ها را زیر نظر داریم و موقعیت آنها هر لحظه رصد می‌شود پس نمی‌توانند از مسیر درست خارج شوند. همچنین اگر در نقطه‌ای زیادی معطل بمانند نیز به آنها تذکر داده می‌شود. به عنوان مثال اگر آمبولانسی چند دقیقه بیشتر از حد مجاز مقابل بیمارستان متوقف شود از مرکز مانیتورینگ با آنها تماس گرفته می‌شود و علت توقف بی جا پرسیده می‌شود. ضمن اینکه سریعا به آنها مأموریت بعدی محول می‌شود.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ مراسم عروسی فاطمه پهلوی و محمد خاتمی ۶۶ سال پیش

عکس/ چهره‌های مشهور ورزشی در مهمانی آبگوشت خوری فریدون فرخزاد

عکس/ پوستر استقلال برای بازی مقابل تراکتور

عکس/ لحظه نشستن رضاشاه بر تخت مرمر کاخ گلستان ۹۹ سال پیش

عکس/ تصویری دیده‌نشده از فرزند شهناز پهلوی

جدول لیگ برتر در پایان مسابقات امروز

شور و حال مسافران در پل خواجو و سی‌وسه پل در نوروز ۱۴۰۴

عکس/ جوراب سوراخ هم مد شد

عکس/ آخرین رتبه‌بندی ضریب هوشی کشور‌ها در سال ۲۰۲۵

عکس/ صف آب در یزد

عکس/ محمدرضا گلزار؛ ورزش و استایل اولدمانی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

همه چیز در آمریکا گران می‌شود از قهوه تا آیفون

آخرین وضعیت پرونده قتل منصوره قدیری

کیهان زمان ترور ترامپ را پیش‌بینی کرد

عکس/ظریف به دیدار خاتمی رفت

دریاچه ارومیه کوچک‌ شد

عرضه ۱۳۵ هزار تن محصول در بورس کالا

عکس/ پرسش عجیب خرس قطبی از معاون پارلمانی رئیس جمهور

مراسم تشییع پیکر حجت‌الاسلام نیری

نقطه استراتژیک جدید در نبرد اسرائیل و فلسطین

رشد چشم‌گیر ارزش معاملات بازار‌های نوپای فرابورس

دستور ویژه پزشکیان برای بازسازی خط لوله آب یزد

فیلم/ اعتراض کارکنان مایکروسافت در جشن ۵۰ سالگی

بلوای آب در کویر ایران؛ اختلافات بین استانی بر سر آب استان یزد را به تعطیلی کشاند

مهم‌ترین رخداد‌های اقتصادی و سیاسی در نوروز ۱۴۰۴

واکنش روزنامه اصولگرا به سفر جنجالی معاون پزشکیان

در سال ۱۴۰۴ قطعی برق به حداقل ممکن می‌رسد/ نباید ناترازی انرژی را تنها به بخش مصرف ربط داد

نامه‌ای از جامعه مدنی ایران به دبیرکل سازمان ملل

سیاست خارجی ترامپ در مرز غرور و غریزه؛ آیا ترامپ می‌تواند برای رسیدن به توافق با ایران صبر کند؟

معاون پارلمانی رئیس جمهور برکنار شد + متن حکم

تراژدی زن‌کشی در ایران؛ قتل زنان و دختران توسط مردان خانواده / این فاجعه در کدام استان‌ها بیشتر است؟

بغض اقتصادی مردم در سالِ نو؛ آه از نداری و نداری... / دولتِ من، مجلسِ من، برای ملت کاری نمی‌کنند!

ضرر ۵.۴ تریلیون دلاری ترامپ به بورس آمریکا

قیمت طلای جهانی عقب‌نشینی کرد

شهادت یک مامور در مشهد؛ ماجرای انفجار در کلانتری چه بود؟ + عکس

فیلم/ نجات معجزه آسای دختربچه از مرگ در تربت حیدریه

بنزین پالایشگاه تهران یورو۵ می‌شود

رئیس‌جمهور کره جنوبی برکنار شد

جزئیات هولناک از تصادف زنجیره‌ای در محور هریس تبریز

حمایت جمهوری اسلامی از مذاکره با آمریکا

سیگنال کاهشی طلای جهانی بازگشت قیمت طلا را محتمل می‌کند؟

جاده چالوس دو طرفه شد

احتمال دیدار نتانیاهو با ترامپ در روز دوشنبه

جزئیات تکان دهنده از قتل دختر ۱۲ ساله توسط پدرش در کرمانشاه

عکس/ شاخص آلودگی هوای تهران امروز ۱۶ فروردین

شوک جنگ تعرفه‌ها به قیمت طلای جهانی

احتمال کاهش تعرفه واردات خودرو‌های برقی و هیبریدی

شاهین در یک قدمی میلیاردی شدن

قیمت دلار در میانه سیگنال‌های سیاسی

قیمت این خودرو‌ها میلیاردی شد+ جدول

خبر مهم برای کارگران؛ افزایش دوباره دستمزد قطعی شد؟

تکان ۳ میلیون تومانی قیمت سکه

واریزی ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تومانی برای بازنشستگان در راه است + جزئیات

حذف یارانه نقدی ۱۴۰۴ استارت خورد؛ چه کسانی مشمول حذف یارانه هستند؟

جزئیات جدید از واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک؛ روش استعلام مانده اعتبار اعلام شد

هوای تهران قابل قبول است

پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز