تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳

چه کسی قاتلان امیرمحمد خالقی را لو داد؟

​۲ زورگیر خشن که دانشجوی دانشگاه تهران را به قتل رسانده بودند، با یک تماس در فرار خود ناکام ماندند و به دست عدالت سپرده شدند.

چه کسی قاتلان امیرمحمد خالقی را لو داد؟

اقتصاد۲۴- صبح سه‌شنبه ۳۰ بهمن خبر دستگیری عاملان قتل امیرمحمد خالقی پسر ۱۹ ساله دانشجو همانند یک بمب منفجر شد. امیرمحمد دانشجوی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران بود که شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن هنگامی که از اولین روز کاری‌اش به خوابگاه برمی‌گشت، در منطقه کوی دانشگاه از سوی ۲ سارق موتورسوار با ضربات چاقو مجروح شد و گوشی تلفن و کوله‌پشتی حاوی لپ‌تاپش به سرقت رفت.

با انتقال پسر جوان به بیمارستان شریعتی، صبح روز بعد وی جان باخت و از همان زمان پیگیری‌های پلیسی قضایی برای دستگیری قاتلان آغاز شد. چراکه قتل این پسر بی گناه واکنش زیادی از سوی جامعه دانشگاهی و اقشار مختلف مردم به دنبال داشت.

تنها سرنخی که پلیس از این جنایت در دست داشت، یک فیلم نه چندان واضح از دوربین مداربسته خیابانی بود. با این حال ۵ روز پس از این جنایت در حالی که مظنونان زیادی دستگیر شده بودند، سرانجام پلیس توانست شامگاه دوشنبه ۲۹ بهمن متهمان اصلی را به همراه مالخران شناسایی و دستگیر کند.

کسی که زورگیران را لو داد

در حالی که بررسی‌های تیم جنایی برای به دست آمدن سرنخی از متهمان ادامه داشت، سارق سابقه‌داری که خودش تحت تعقیب پلیس بود، سرنخ اصلی را در اختیار کارآگاهان قرار داد.

این سارق در تماس تلفنی به اپراتور مرکز فوریت‌های پلیسی گفت: ساعتی قبل یکی از دوستانم به نام احمد با من تماس گرفت و گفت که اشتباه بزرگی مرتکب شده است. احمد گفت که در محدوده دانشگاه پسر جوانی را به خاطر سرقت کوله‌پشتی‌اش به قتل رسانده است و پلیس در تعقیب اوست. دوستم گفت که این سرقت را با همدستی پسری به نام امیر انجام داده است.

دستگیری متهمان در بیمارستان و مخفیگاه

به دنبال این تماس، هویت احمد و امیر به صورت کامل به دست آمد، اما محل زندگی آنها نامشخص بود. در ادامه بررسی‌ها، تیم تحقیق دریافت که یکی از دوستان احمد در بیمارستانی در جنوب تهران بستری شده است و او قصد دارد برای عیادت دوستش به بیمارستان برود.


بیشتر بخوانید:تصاویر تکان دهنده از بازداشت قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران


بدین ترتیب بیمارستان خیلی زود از سوی مأموران تحت محاصره درآمد و زمانی که احمد برای عیادت دوستش شامگاه دوشنبه ۲۹ بهمن به بیمارستان رفته بود، دستگیر شد و متهم دوم نیز در مخفیگاهش به دام افتاد. متهمان در همان تحقیقات اولیه به قتل و سرقت کوله‌پشتی متهم اعتراف کردند.

در ادامه تحقیقات، ۳ خریدار اموال مسروقه نیز که در این رابطه با متهمان همدست بودند، بازداشت شدند. تحقیقات در این پرونده در حالی ادامه دارد که متهمان قرار است به زودی صحنه سرقت و جنایت را بازسازی کنند.

واکنش خانواده مقتول

به دنبال دستگیری قاتلان امیرمحمد، با خانواده او تماس گرفتیم و برادر مقتول در پاسخ گفت: صبح سه‌شنبه مطلع شدیم که قاتل برادرم را دستگیر کرده‌اند.

وی افزود: البته تصور می‌کنم پلیس با یکی از برادرانم نیز تماس گرفته است. ما فقط می‌خواهیم خون برادرمان پایمال نشود و متهمان به مجازات برسند.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ سلفی بامزه مجید یاسر و دخترش با ژست صمیمی

عکس/ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست

فیلم/ افشاگری اتاق اصناف درخصوص کیفیت آرد مصرفی

جزئیات جدید از تغییر قانون بازنشستگی

فیلم/ لحظه هولناک سقوط هواپیما وسط اتوبانی در ایتالیا

عکس/ دیدار آملی لاریجانی با خانواده سرداران شهید سلامی و رشید

آتش زدن مامور پلیس راه در مشهد

عکس/ چهره جوان و زیبای هدیه تهرانی ۲۷ سال پیش در کنار ابولفضل پورعرب

عکس/ صحنه‌های دلخراش از قحطی شدید در نوار غزه

عکس/ استوری تلخ محسن چاوشی از گرسنگی مردم در غزه

عکس/ پست تلخ پسر احمد توکلی درباره فوت پدرش

جزئیات تازه از مذاکرات ایران و اروپا در استانبول

آتش‌سوزی مهیب در شهرک علمی‌ تحقیقاتی اصفهان

عکس/ سفر سر زده پزشکیان به قم

عزای چهل‌روزه کشته شدگان جنگ/ روایت‌هایی از غیرنظامیانی که در حملات اسرائیل به ایران کشته شدند

بورس درگیر اقدامات جزیره‌ای است

فیلم/ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش درخصوص شهریه ۱۰۰ میلیونی مدارس غیرانتفاعی

خاورمیانه گروگان بازی تجاری ترامپ

بازداشت یک زن به اتهام تلاش برای ترور نتانیاهو

عکس/ چهره متفاوت و جوان محمد حنفیه سریال مختار در ۳۶ سالگی با لباس کردی

هشدار درباره تبعات محدودیت اینترنت در ایران

عکس/ چهره باورنکردنی مجری عشق ابدی در دهه شصتی با مانتوی اپل دار

چرا سریال شکارگاه دیده نشد؟

عکس/ آماری هولناک از آخرین وضعیت سد‌های تامین کننده آب تهران

فیلم/ هشدار بالگرد نیروی دریایی ایران به ناوشکن آمریکایی

ارزش سهام عدالت امروز ۱ مرداد ۱۴۰۴ + جدول

جزئیات درگیری مسلحانه مرزبانان با گروهک تروریستی در کردستان

عکس/ ظاهر دیده نشده محمدرضا پهلوی و فوزیه ۸۱ سال پیش در بازدید از یک مرکز خیریه

شاخص اشعه فرابنفش در سطح هشدار

فیلم/ ژست عجیب و خاص بازیگر داش آکل با استایل تابستانی

عکس/ بختیار اولین رئیس ساواک ۷۴ سال پیش در حال آموزش تیراندازی به فرزندش

فیلم/ پدر فلسطینی: بچه‌هایم یک هفته است نان نخورده‌اند

آب استخر‌های تهران قطع می‌شود

تورم، تحریم و بی‌ثباتی؛ سه‌ضلعی فرار سرمایه از ایران/ در برابر کوچ سرمایه‌ها از کشور چه باید کرد؟

فیلم/ انتقاد صریح یکی از سهام‌داران ایران‌خودرو از عملکرد وزیر صمت

دلار توافقی افزایشی شد

فیلم/ اعتراف دویچه وله درباره فروش ۱.۸ میلیون بشکه نفت توسط ایران

قیمت دلار در تنگنای رشد و ریزش + جدول

وظایف سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان چیست؟

خرید جدید استقلال مشخص شد + عکس

قیمت فروش باقی‌مانده سهام دولت در استقلال و پرسپولیس

چه کسانی مشمول یارانه ۹۰۰.۰۰۰ تومانی می‌شوند؟

ارتش اسرائیل: جنگ با ایران هنوز تمام نشد

ادعای عجیب الهام علی‌اف درباره ترامپ

فیلم/ بازگشایی فاز تجارت و گردشگری منطقه آزاد انزلی

پرتاب ماهواره ایرانی با یک پرتابگر روسی + عکس

طلای جهانی سکوی پرتاب قیمت طلای داخلی شد + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

عکس/ تغییر چهره باورنکردنی پسر مهراب قاسم‌خانی در اوج جوانی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات