تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۳

انسداد کامل جاده‌های شمالی کشور

رئیس پلیس راه راهور فراجا، از انسداد کامل دو محور مواصلاتی اصلی شمال کشور از ساعت ۲۲ امشب (۳ اسفند ماه) تا ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه( ۸ اسفند ماه) خبر داد.

انسداد کامل جاده‌های شمالی کشور

اقتصاد۲۴- سرهنگ احمد کرمی‌اسد با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور و پیش‌بینی شرایط جوی نامساعد، اعلام کرد: محور چالوس و آزادراه تهران-شمال در هر دو مسیر (شمال به جنوب و جنوب به شمال) و همچنین محور هراز در مسیر جنوب به شمال، از ساعت ۲۲ امشب (۳ اسفند ماه) به‌صورت کامل و ۲۴ ساعته مسدود خواهند شد.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت تأمین ایمنی تردد و حفاظت از جان هموطنان گفت: این تصمیم به دلیل شرایط خاص جوی از جمله برودت شدید هوا، یخ‌زدگی سطح جاده، احتمال وقوع بهمن و ریزش سنگ اتخاذ شده است.

کرمی اسد افزود: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم این شرایط تا هفته آینده، انسداد محور‌های مذکور تا ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه (۸ اسفند ماه) ادامه خواهد داشت.


بیشتر بخوانید: هشدار هواشناسی و بارش برف و کاهش دما در البرز


رئیس پلیس راه فراجا ضمن توصیه به هموطنان برای پرهیز از سفر‌های غیرضروری به مناطق شمالی، خاطرنشان کرد: مسیر‌های جایگزین شامل محور قزوین-رشت و محور فیروزکوه برای تردد در دسترس هستند و نیرو‌های پلیس در این مسیر‌ها حضور مستمر خواهند داشت. همچنین، رانندگان لازم است پیش از سفر از وضعیت جاده‌ها اطلاع حاصل کرده و تجهیزات زمستانی نظیر زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار