تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

عکس/ مغازه نان فانتزی فروشی ۸۲ سال پیش در تهران

نان بولکی برای نخستین بار چند سال پیش از شهریور ۱۳۲۰ به ایران وارد شد. حاج رحیم، مهاجری که از طریق شوروی به ایران آمده بود، فن پخت این نان را به کشور آورد و نخستین نانوایی را در خیابان سوم اسفند سابق راه‌اندازی کرد. پس از او، پتروس، یکی از ارامنه ساکن تهران، در سال ۱۳۱۵ کارگاهی در انتهای خیابان منوچهری، مقابل سفارت انگلستان تأسیس کرد و انواع نان بلکی، نان بزرگ و نان سبوس‌دار تولید کرد.

نان فانتزی فروشی

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار