تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۳

زلزله قصر شیرین را لرزاند

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴ ریشتر عصر امروز حوالی قصرشیرین در استان کرمانشاه را لرزاند.

زلزله

اقتصاد۲۴- زمین‌لرزه‌ای در ساعت ۱۶:۱۱ بعدازظهر روز جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ به وقت محلی در مرز عراق و ایران، حوالی قصرشیرین (استان کرمانشاه) به وقوع پیوست.

مختصات جغرافیایی این زلزله ۳۴.۵۷ درجه عرض شمالی و ۴۵.۳۸ درجه طول شرقی و در عمق ۱۱ کیلومتری زمین ثبت شده است.

بر اساس گزارش‌های اولیه، نزدیک‌ترین شهر‌ها به کانون این زمین‌لرزه، قصرشیرین در فاصله ۱۸ کیلومتری، سرپل ذهاب در ۴۵ کیلومتری و ازگله در ۵۱ کیلومتری هستند. همچنین، نزدیک‌ترین مراکز استان به محل وقوع زمین‌لرزه، ایلام در ۱۴۰ کیلومتری و کرمانشاه در ۱۵۸ کیلومتری قرار دارند.

تا این لحظه، گزارشی از خسارات احتمالی این زمین‌لرزه دریافت نشده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار