تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۴

تاریخ اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک تغییر کرد

با تخصیص ۲۷ همت توسط سازمان برنامه و بودجه مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی بعد از عید سعید فطر اجرا خواهد شد.

کالابرگ

اقتصاد۲۴- با تخصیص ۲۷ همت توسط سازمان برنامه و بودجه مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی بعد از عید سعید فطر اجرا خواهد شد.

حسن نوروزی مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: در راستای مصوبه دولت مبنی بر اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی برای حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم کل کشور، مرحله اول این طرح رو به اتمام بوده و با تخصیص ۲۷ ه. م. ت توسط سازمان برنامه و بودجه کشور مرحله دوم این طرح مصادف با عید سعید فطر از طریق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طبق زمان‌بندی مشخص برای دهک‌های مشمول اجرایی خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار