تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

انتقاد تندوتیز محمد دادکان از مهدی چمران

محمد دادکان بابت رفتار شورای شهر تهران در پروسه خاکسپاری فرامرز ظلی، دروازه‌بان اسبق تیم ملی به‌شدت از مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران انتقاد کرد.

مهدی چمران

اقتصاد۲۴- محمد دادکان، رییس پیشین فدراسیون فوتبال به اظهارات مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران در مورد خاکسپاری فرامرز ظلی واکنش نشان داد.

محمد دادکان بابت رفتار شورای شهر تهران در پروسه خاکسپاری فرامرز ظلی، دروازه‌بان اسبق تیم ملی به‌شدت از مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران انتقاد کرد.

«فرامرز ظلی» پیشکسوت فوتبال ایران و بازیکن پیشین تیم‌های تاج و پاس، دوازدهم فروردین دار فانی را وداع گفت، اما برگزاری مراسم تدفین وی حدود یک هفته به طول انجامید. علت تاخیر در این امر، تعلل مدیریت شهری در صدور مجوز دفن مرحوم ظلی در قطعه نام‌آوران عنوان شد که واکنش‌هایی به ویژه از سوی اهالی فوتبال در پی داشت.

در همین رابطه «جواد تاجیک»، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) به تسنیم گفته بود: اختیار دفن اموات در قطعه نام‌آوران با سازمان بهشت زهرا (س) نیست، درباره این موضوع باید رییس شورای شهر تهران تصمیم‌گیری کند.

درنهایت روز دوشنبه ۱۸ فروردین پیکر مرحوم ظلی در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

صبح دیروز مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگاران دلیل تاخیر در مراسم تدفین پیکر دروازه‌بان پیشین تیم ملی ایران در قطعه نام‌آوران را «دیر رسیدن مدارک قهرمانی» او دانست! چمران در این رابطه گفت: هر درخواستی می‌آید براساس قانون بررسی و عمل می‌کنیم. در این میان مرتبا تلفن می‌شود به جای اینکه مدارک را ارسال کنند. ما مصوبات را برای وزارت ورزش، علوم و بهداشت ارسال کردیم و گفتیم مدارک را تطبیق دهید. کار باید قانونی انجام شود.


بیشتر بخوانید:عکس/ ایران همچنان در جایگاه هجدهم فوتبال جهان


این اظهارات واکنش تند محمد دادکان، رییس پیشین فدراسیون فوتبال را به دنبال داشت. دادکان در این رابطه گفت: «کار به جایی رسیده که یک قهرمان ملی مثل آقای فرامرز ظلی با آن سابقه، با آن قدمت و افتخارات باید جنازه‌اش ۵ روز روی زمین بماند تا آقای چمران ببیند صحت دارد پرونده ایشان یا خیر! ببیند پرونده ایشان قهرمانی دارد یا نه! افسوس آقای چمران! افسوس!»

دادکان ادامه داد: «کاش آن موقعی که شورای شهر مجوز‌های میلیاردی به ورزشکارانی که در شورای شهر بودند، می‌داد برای اینکه خانه و باشگاه بسازند و زمین بگیرند این حرف‌ها را می‌زدید! کاش آن زمان مدارک را بررسی می‌کردید! نه برای کسی که دیگر دستش از دنیا کوتاه است! کسی که خانواده‌اش منتظر هستند که شما دستور بدهید او دفن شود یا نشود.»

دادکان گفت: «آن روز‌هایی که شورای شهر این همه مجوز و زمین و امکانات به ورزشکاران و که و که داد کاش بیدار بودید! نه امروز به خاطر چهره‌ای به نام فرامرز ظلی.»

دادکان در واکنش به اظهارنظر چمران که گفت ما قانون را اجرا می‌کنیم، عنوان داشت: «شما می‌گویی قانون را می‌خواهی اجرا کنی؟ کدام قانون را شما اجرا کردید که می‌خواهید این یکی را اجرا کنید؟ وقتی خبر این ماجرا را شنیدم عمیقا تاسف خوردم. چطور می‌شود وجدان آدم چنین چیزی را بپذیرد که پیکر قهرمان ملی ۵ روز روی زمین بماند؟ اصلا شما قبل از اینکه کسی درخواست بدهد باید خودتان می‌گفتید که این فرد در قطعه نام‌آوران دفن شود. تاسف‌آور است که بگویید ابتدا مدارکش را تکمیل کند!»

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ حضور بازیکنان تیم والیبال بانوان ایران در امامزاده صالح

اینفوگرافی/ درصد رشد جمعیت در ایران، اروپا، آمریکا و خاورمیانه

عکس/صداوسیما با کپی‌برداری از پشه چهره ترامپ را نقاشی کرد

عکس خبرگزاری فرانسه از مراسم رمی جمرات

عکس/ واکنش کاربران فضای مجازی به گاف ایران اینترنشنال در مورد فرزند رهبر انقلاب

عکس/ ساعت خاص و ۱۰ میلیاردی طارمی جلب توجه کرد

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ استایل اروپایی چند جوان گیلانی ۴۹ سال پیش در بلوار گلسار رشت

عکس/ مراسم تشییع رضاخان ۸۱ سال پیش در قم

عکس/ ژست احساسی مایکل جکسون ۳۲ سال پیش در کنار خواهرش جنت

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/نانسی با این استایل زیباتر از همیشه شد

عکس/دست‌نوشته جالب در یک سوپرمارکتی خطاب به نوجوان‌ها

عکس جدیدی که نفیسه روشن در اینستاگرام منتشر کرد

سوار تاکسی مرگ نشوید!

عکس بازیگر جذاب سریال پرنده سحرخیز در یک کافه

مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/اتفاق تلخی که داغ المیرا شریفی‌مقدم را تازه کرد

طارمی: بعد از ۱۰ نفره شدن کارمان سخت شد

عکس/چراغ هشدار برای ایران در دوحه روشن شد!

عکس/رکورد عجیب قلعه‎‌نویی مقابل قطر!

شاگردان ژنرال در قطر مجازات شدند

چالش‌ها و نوع پرداخت دستمزد به «قصه گو‌های هالیوود»/ شغل مرموز صنعت سینما چه ویژگی‌هایی دارد؟

عکس/مچ‌بند مشکی ملی‌پوشان به احترام الهه

قیمت و مشخصات ولوو XC۹۰ مدل ۲۰۲۵ منتشر شد

گروسی برای دیدن عراقچی دو ساعت منتظر ماند!

خبر مهم تهران تایمز از تصمیم غافلگیرکننده ایران

عکس/گران‌ترین جدایی تاریخ رقم خورد!

عکس/پیغام غم‌انگیز الهه حسین‌نژاد به عموپورنگ

ایلان ماسک: بدون من ترامپ انتخابات را می‌باخت

تیم ملی ایران از جام جهانی آمریکا حذف شد؟

ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر

عکسی که ثابت می‌کند علی کریمی در اصفهان است

خبر پزشکی قانونی درباره معاینه الهه حسین نژاد

یک امام جمعه درگذشت

عکس/نکته‌ای درباره ظاهر قاتل الهه حسین‌نژاد

دکترای افتخاری نتانیاهو به احمدی‌نژاد رسید!

فیلم / واکنش رونالدو به شعار مسی مسی توسط هواداران آلمان

کرملین: پوتین آماده ورود به حل مسئله هسته‌ای ایران است

تشخیص بیماری قلبی در چند ثانیه

ترامپ به دنبال لغو اعتبار دانشگاه کلمبیا است

سگ گردانی در لواسانات ممنوع شد

جمیله علم الهدی در انتصابات دولت رئیسی دخالت می‌کرد؟

عکس متفاوتی که از سردار قاآنی ثبت شد

فرمان جدید ترامپ علیه تمام ایرانی‌های دنیا

پیام تسلیت باشگاه پرسپولیس برای قتل الهه حسین نژاد

حواشی خبرساز درباره ماشینی که الهه حسین‌نژاد سوار شد

شکایت ایران از ادعای آژانس درمورد ضبط اسناد محرمانه بازرسان

گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور و ولیعهد عربستان

تکلیف حضور احمد نوراللهی در پرسپولیس مشخص شد

برادر زن سیدورف در استقلال پست گرفت؟!

شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد

رسوایی ورزشکاران دوومیدانی پای وزیر ورزش را به مجلس کشاند

احتمال توفان تندری در تهران از امروز

دو بازیکن مطرح پرسپولیس مازاد شدند