تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

شهادت یک افسر ارتش در مرز سومار استان کرمانشاه

یکی از افسران ارتش امروز چهارشنبه حین گشت زنی در منطقه مرزی سومار حوزه استحفاظی گیلانغرب در غرب کرمانشاه بر اثر انفجار مین به جای مانده از دوران جنگ تحمیلی به شهادت رسید.

انفجار مین

اقتصاد۲۴- سرپرست فرمانداری گیلانغرب عصر چهارشنبه با تایید این خبر گفت: صبح امروز یکی از افسران ارتش تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه مستقر در مرز سومار به نام ستوان سوم محمد سلیمی حین گشت زنی در منطقه بین پاسگاه گیسکه و کانی شیخ با یک قبضه مین برخورد کرده و بر اثر انفجار آن به شهادت رسید.

صادق خدادادی افزود: پس ازوقوع این انفجار و با وجود حضور عوامل امدادی افسر حادثه دیده به دلیل شدت انفجار و جراحات وارده به شهادت رسید.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون این اولین مورد انفجار مین و مهمات به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی است که بر اثر این انفجار‌ها یک نفر فوت و ۲ نفر مصدوم شده‌اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار