تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

فیلم/ مهاجرانی: رفع تحریم‌ها برای ما معنادار است

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، گفت: «آن زمان که قیمت ارز به‌شدت بالا می‌رفت، گفتم که قسمت زیادی از افزایش قیمت‌ها ناشی از بار روانی و ناشی از افزایش قیمت‌های انتظاری است و آن موقع هم این عدد و رقم‌ها واقعی نبود. کاهش الان قیمت ارز نشانی بر همین مدعاست. هر چقدر که ما بتوانیم ارتقای روابط بین الملل داشته باشیم و بتوانیم همکاری‌های بین‌المللی خودما را گسترش بدهیم حتماً وضعیت اقتصادی بهتر خواهد شد. کسی در اینکه کیک اقتصاد ما بزرگتر شود قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کند و ثبات اقتصادی بیشتر خواهد شد تردیدی ندارد و به همین دلیل هم است که مذاکرات دارد شکل می‌گیرد؛ یعنی مذاکرات بر مبنای منافع ملی و منافع مردم. رفع تحریم‌ها برای ما معنادار است به‌شرطی که اثر آن را در زندگی مردمان‌مان ببینیم.» مشروح صحبت او را در این ویدئو ببینید.
کد ویدیو
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
برعکس اتفاقا دولت دستی دلار را برد بالا هیچ ربطی نداره کسری بودجه از جیب ملت بدبخت تامین کرد الان مردمی که هیچ رانت اطلاعاتی نداشتن رفتند دلار ۱۰۰ به بالا خریدن نه اقازاده اونا اون قیمت به مردم دلار را انداختن فکر نکنید مردم نمیفهمن این کار چند سال انجام میدن دلار را دو برابر میکنند بعد سی درصد کاهشی میکنن مردم ساده هم همش فریب میخورن مگه خود دولت بازی سکه راه نداخت هر روز سکه میفروخت به بیچاره ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار