تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
دارندگان کارت سوخت بخوانند

عمر کارت سوخت به پایان رسید

دولت تا تیرماه فرصت دارد با حذف کارت سوخت سهمیه بنزین را به کارت بانکی انتقال دهد.

کارت سوخت

اقتصاد۲۴- «وزارت نفت مکلف است ظرف ۴ ماه با همکاری بانک مرکزی امکان انتقال سهمیه از کارت سوخت به کارت بانکی فراهم کند». این حکم قانون بودجه ۱۴۰۴ است که دولت تا تیر امسال باید آن را انجام دهد. تنها کارکرد کارت سوخت ثبت سهمیه بنزین است.

اجرای آزمایشی این شیوه از اسفند پارسال در تعدادی از پمپ‌بنزین‌های تهران آغاز شد، اما تاکنون گزارشی از نتیحه به رسانه‌ها ارائه نشده است.

عضو کمیسیون انرژی مالک شریعتی می‌گوید که در طرح انتقال سهمیه از کارت سوخت به‌حساب بانکی صاحبان خودرو، سهمیه و قیمت تغییر نمی‌کند و «فقط فیزیک کارت حذف می‌شود».

مصرف بنزین در نوروز امسال رکورد‌های بی‌سابقه ثبت کرده و تأمین بنزین در کنار تولید، بدون واردات امکان‌پذیر نیست.

کارشناس انرژی محمد راهبر به شیوه‌های غیرقیمتی کاهش مصرف سوخت اشاره دارد و معتقد است که از مسیر اصلاحات غیرقیمتی باید مصرف بنزین را کاهش داد و از خروج میلیارد دلاری ارز به دلیل واردات جلوگیری کنیم.

اما یک کارشناس اقتصادی عباس رمضانی می‌گوید که طرح‌های غیرقیمتی به‌تنهایی باعث حل مسئله نمی‌شود و نمی‌توان بدون اصلاح قیمتی کار را پیش برد. تجربه موفق کنترل مصرف انرژی از جمله سازوکار هدفمندی در اوایل دهه نود و سازوکار پاداش صرفه‌جویی برق در ابتدای دهه ۱۴۰۰ ثابت می‌کند، ترکیب کار‌های غیرقیمتی و قیمتی راهکار حل مسئله انرژی در ایران است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار