تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

خاموشی‌های مکرر صدای نماینده مجلس را در آورد

موسوی‌زاده با اشاره به خطر سوختن وسایل سرمایشی مانند یخچال و کولر به دلیل نوسانات برق، هشدار داد: در شرایط اقتصادی کنونی، بسیاری از خانواده‌ها توان مالی تعمیر یا جایگزینی این وسایل را ندارند و این مسئله فشار مضاعفی بر آنها وارد می‌کند.

قطعی برق

اقتصاد۲۴- نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از خاموشی‌های مکرر در خوزستان، وضعیت زندگی مردم این استان را "طاقت‌فرسا" توصیف کرد.

به روایت ایرنا، سیدمحسن موسوی‌زاده با اشاره به قطعی‌های پی‌درپی برق در روز‌های اخیر به ویژه در اهواز گفت: خاموشی‌های مکرر، مردم را کلافه کرده و همزمان با آلودگی هوا و ریزگردها، مشکلات را دوچندان کرده است.

وی افزود: با قطع برق، آب مصرفی مردم که از طریق پمپ‌های تقویت کننده به منازل می‌رسد، قطع می‌شود و زندگی را به شدت سخت کرده است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان تأثیرات گسترده خاموشی‌ها بر اقتصاد و معیشت مردم، تصریح کرد: بسیاری از مشاغل وابسته به برق تعطیل می‌شوند، نانوایی‌ها با مشکل مواجه شده و صنایع خرد و کلان متوقف می‌شوند، حتی مدارس و دانشگاه‌ها نیز تعطیل خواهند شد.

موسوی‌زاده با اشاره به خطر سوختن وسایل سرمایشی مانند یخچال و کولر به دلیل نوسانات برق، هشدار داد: در شرایط اقتصادی کنونی، بسیاری از خانواده‌ها توان مالی تعمیر یا جایگزینی این وسایل را ندارند و این مسئله فشار مضاعفی بر آنها وارد می‌کند.


بیشتر بخوانید:عصبانی و معترض؛ نتیجه قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره و پایین آمدن تاب‏‌آوری شهروندان


موسوی‌زاده با اشاره به خطر سوختن وسایل سرمایشی مانند یخچال و کولر به دلیل نوسانات برق، هشدار داد: در شرایط اقتصادی کنونی، بسیاری از خانواده‌ها توان مالی تعمیر یا جایگزینی این وسایل را ندارند و این مسئله فشار مضاعفی بر آنها وارد می‌کند.وی با انتقاد از وضعیت خوزستان به‌عنوان قطب تولید انرژی کشور گفت: توقع ما از دولت این است که با خوزستان مانند استان‌های شمالی یا سردسیر برخورد نکند، چون این استان که بزرگ‌ترین تولیدکننده برق کشور است، نباید با چنین مشکلاتی مواجه باشد.

نماینده مردم اهواز در پایان از دولت درخواست کرد تا تجدید نظر فوری در سیاست‌های قطع برق داشته باشد و این خاموشی‌ها را یا کاملا متوقف کند یا به حداقل ممکن برساند.

بر اساس این گزارش، مردم خوزستان علاوه بر قطعی برق و آب، با معضل ریزگرد‌ها نیز دست و پنجه نرم می‌کنند، به طوری که بسیاری از شهروندان به دلیل آلودگی هوا قادر به خروج از خانه‌های خود نیستند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار