تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

خسارت انفجار در بندر شهید رجایی اعلام شد

خسارت محوطه منفجر شده در بندر شهید رجایی توسط شرکت متولی محوطه اعلام شد.

جزئیات خسارت انفجار در محوطه بندر شهید رجایی

اقتصاد۲۴- «۱۱۰ میلیارد تومان که طبیعتا امکان بازیافت بخشی از این دارایی هم وجود دارد». این خسارت محوطه کانتینری سوخته در بندر شهیدرجاییست.

خسارت در قالب نامه شفاف‌سازی شرکت سینا به سازمان بورس افشا شده است.

پیش‌تر اظهارات اولیه مدیرعامل شرکت سینا در رابطه با دلیل انفجار بند حاشیه‌ساز شده بود که این شرکت نیز در پاسخی دلیل انفجار را به بررسی کمیته ویژه در استانداری هرمزگان منوط کرد.

در نامه شرکت سینا قید شده این شرکت تحت پوشش بیمه به مبلغ ۷۵۲ میلیارد تومان است و فرآیند ارزیابی و جبران خسارت آن در حال پیگیریست.

ارزیابی اولیه خسارت انفجار در بندر شهید رجایی

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار