تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دارای ظرفیت‌های توسعه‌ای بسیاری است و بانک رفاه کارگران آمادگی دارد با حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این صنعت، بستر شکوفایی این ظرفیت‌ها را فراهم کند.

آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

اقتصاد ۲۴- دکتر اسماعیل للـه‌گانی با اعلام این مطلب در نشست مشترک با دکتر احسانی رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران که با حضور تعدادی از مدیران عامل شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد فناوری و نوآوری پلیمر برگزار شد، افزود: بانک رفاه کارگران به عنوان سومین هلدینگ بزرگ کشور و بانک برتر شبکه بانکی ابزار‌های بسیار ارزشمندی به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در صنایع مختلف از جمله صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در اختیار دارد.

وی افزود: این بانک در سال‌های اخیر با طراحی و معرفی ابزار‌های نوین بانکی نسبت به تامین مالی ارزی و ریالی واحد‌های تولیدی در بخش‌های مختلف اقتصادی اقدامات بسیار اثربخشی داشته است.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت مناسبی برای کشور به منظور تحقق اهداف توسعه‌ای است. حمایت از این شرکت‌ها، بهره‌وری منابع را افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ (سرمایه‌گذاری برای تولید) تصریح کرد: حمایت از سرمایه‌گذاری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ازجمله رویکرد‌های اصلی بانک رفاه کارگران در سال جاری است و بر این اساس در این بانک بر سوق دادن سرمایه‌گذاری‌ها به سمت استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید داریم.

دکتر للـه‌گانی در ادامه بر ضرورت پرداخت هدفمند تسهیلات بانکی به ویژه تسهیلات قرض‌الحسنه تاکید کرد و گفت: منابع بانکی باید در راستای حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی به کار گرفته شوند و بدون شک صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از جمله صنایعی است که ارزش افزوده بالایی برای این منظور دارد.

رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران نیز طی سخنانی در این نشست ضمن قدردانی از حمایت‌های بانک رفاه کارگران از صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این صنعت گفت: در سال‌های اخیر تحول اساسی در این بانک در راستای ارتباط و تعامل با واحد‌های تولیدی در بخش‌های مختلف اقتصادی شاهد بوده‌ایم.

دکتر احسانی گفت: مدیران ارشد این بانک از صاحب‌نظران صنعت بانکداری هستند و شناخت بسیار مناسبی از حوزه کسب و کار کشور و ارتباط اثربخشی با این حوزه دارند و مدیران و صاحبان بنگاه‌های اقتصادی نیز بر این مهم اذعان دارند.

رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران تصریح کرد: امیدواریم با حمایت‌های بانک رفاه کارگران شاهد رونق تولید در صنعت پتروشیمی و توسعه بیش از پیش این صنعت با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان باشیم.

گفتنی است، مدیرعامل بانک رفاه کارگران و هیئت همراه در ادامه از مرکز رشد فناوری و نوآوری پلیمر بازدید و در گفت‌و‌گو با مدیران تعدادی از شرکت‌های مستقر در این شرکت از آمادگی این بانک به منظور حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت‌ها خبر داد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار