تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۳ نظر

مکان و زمان دور پنجم مذاکرات تعیین شد

یک منبع آگاه تایید کرد که دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا هفته آینده در ایتالیا برگزار خواهد شد.

عراقچی و نماینده آمریکا در مذاکرات

روزنامه شرق نوشت: یک منبع آگاه تایید کرد که دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا هفته آینده در ایتالیا برگزار خواهد شد.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
ناشناس
2
3
سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
امریکا و اسرائیل وصهیونیست جهانی پروژه منحوس ونکبت بار اسرائیل بزرگ را با اشغال غزه ونسل کشی ساکنان آن کلید زده وشروع کرده اند . در پروژه اسرائیل بزرگ کشورهای اسلامی باید تجزیه وضعیف شوند و هر کشور اسلامی باید قسمتی از کشورش را به اسرائیل تقدیم کند. ما ناچاریم برای حراست از کیان کشور مجهز به سلاح هسته ای شویم وبه همین خاطر است که ترامپ قاتل زیرک مثل سگ به دنبال خلع سلاح هسته ای ایران واورانیوم صفر درصد است چون می داند مجهز شدن ایران به سلاح هسته ای پروژه اسرائیل بزرگ را سرکوب می کند. آقایان اسرائیل بزرگ محدود به غزه نیست بلکه همه دول اسلامی را شامل می شود وترامپ قاتل سردار ایران جاده صاف کن اسرائیل بزرگ است تا قلب آلمان نازی. نیروهای مسلح ایران علی الخصوص ارتش غیرتمند واصیل ایران از خواب غفلت بیرون آیند و آستین‌ها را برای ساخت سلاح اتمی بالا بزنند و از تشرهای ترامپ این قاتل حرفه ای دزد نترسند. تنها راه رفع سایه جنگ و سرکوب اسرائیل بزرگ و رفع تحریم‌ها مجهز شدن نیروهای مسلح ایران به سلاح اتمی و رونمایی علنی از این سلاح آست تا آب پاکی بر روی دستان ترامپ قاتل واسرائیل حرامزاده ریخته شود و دندان طمع از کشور ایران بکنند . سازمان انرژی هسته ای در اسرع وقت اورانیومهای با غلظت بالا را در اختیار نیروهای مسلح ایران دهد د ارتش ایران آتش به اختیار عمل کند و مصداق آیه تمام شمولی وعده لهم مالستطعتم من قوه را با ساخت سلاح هسته ای واتمی تحقق نماید. حتی سریعا باید از کشورهای دارای سلاح هسته ای مثل روسیه وچین وکره شمالی سلاح هسته ای خریداری کرد وبا این کشورها مرتب مانورهای نظامی برگزار شود. ایران تا می تواند متحد نظامی برعلیه امریکا واسرائیل فراهم کند.بزرگترین دشمنی که خداوند برای امریکا لگاین حکومت شیطانی مقرر کرده اژدهای زرد امریکا خور در مشرق زمین یعنی چین پهناور دارای علم ودانش است.
حسن
8
6
سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
آقای عراقچی خسته نباشی مذاکره با کسی نکن حرف انسانیت بفهمد وکسی آدم نیست چراباید بروی التماس کنید اینها باید مثل کره شمالی در مقابلش به ایستید وسلام تعطیل کن
ناشناس
12
6
سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
دیگه چه مذاکراتی؟? وقتی امریکا میگه غنی سازی یک درصد را هم قبول نخواهد کرد ایران هم میگه غنی سازی مهریۀ مادرمه ازش نمیگذرم، حرفی برای گفتن نمیمونه
ناشناس
9
8
سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
عراقچی بی ارزه نمیخواد بری اینها دستت انداخت اند اگر ارزه داری برو سراغ حق آبه وبس
ناشناس
تو فعلا برو اکابر تا املائ ات خوب بشه بعد بیا برای وزیر خارجه یک مملکت تعیین تکلیف کن.
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
ای خدا !!!تا کی این تعزیه خوانی ادامه داره؟؟؟؟؟؟
سهراب
0
0
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
خاک هر دو عالم تو سر هر چه مدیر و ریس داریم اگه کمتر از یکماه اعلام نکنند که ایران ۵۰۰ بمب اتمی و موشکی با برد ۲۰۰۰۰ متر دارد و این تنها خوشحالی ملت ایرانه که یه وزیر امور خارجه با جربزه بگه مسه رهبر ، امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
ازاین فرصت را بعدا که ازدست بدهیم متوجه می‌شویم
دیدگاه ما هنوز مثبت است و ضربه میخوریم
سلاح هسته‌ای بازدارنده خواهد بود
حسین کنزی
0
0
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
شرط ملت ایران برای مذاکره :
۱) خلع سلاح کامل اتمی آمریکا
۲) کنار گذاشتن برنامه کامل هسته‌ای
۳) بازگشت و جمع آوری کلیه نیروهایش و پایگاهش از منطقه و بازگشت به کشورش و احترام متقابل و عدم زورگویی به کشورهای دیگر
۴) دست کشیدن از قتل و کشتار مردم بیگناه ملتهای دیگر
موسی
0
0
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
خوب دقیقاً چرا اطلاعات به اون سمت میره و این سمت نمیاد مردم خسته شدن
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
ارزه چیه داداش؟؟

عرضه
بی سواد
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
به امید پیروزی
منصوره اسلامی
0
0
پنجشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۴
آمریکا و نوچه ی بی دست و پا و سگ دست آموز و پاچه گیرش یعنی رژیم جعلی و بزدل و منفور و بدبخت و زن کش و میهمان کش و بچه کش صهیونی ، هیچ غلطی نتوانسته اند بکنند و قطعا هیچ غلطی نیز نمی توانند بکنند و حتما از منطقه ی پاک ما باید گم بشوند و بروند و ان شاءالله به زباله دان تاریخ پرتابشان خواهیم کرد لذا لطفا بمب اتمی ایرانی و موشک قاره پیما با کلاهک هسته ای و مرکز تولید پلوتونیوم آب سنگین را بسازید و اعلام کنید تا امنیت همیشگی و پیشرفت سریع ایران بزرگ ، تضمبن شود
یاعلی مدد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار