تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

قطع برق از ۲ ساعت به ۶ ساعت می‌رسد؟!

محمد علی خادم سهی، کارشناس اقتصادی و از طراحان طرح رفع ناترازی انرژی ضمن تشریح ناترازی‌های موجود انرژی در کشور با بیان اینکه بخش مهمی از ناترازی و مصرف بالا، ناشی از مصرف بخش خانگی است، گفت:

کابل های بزرگ انتقال برق

اقتصاد۲۴- محمد علی خادم سهی، کارشناس اقتصادی و از طراحان طرح رفع ناترازی انرژی ضمن تشریح ناترازی‌های موجود انرژی در کشور با بیان اینکه بخش مهمی از ناترازی و مصرف بالا، ناشی از مصرف بخش خانگی است، گفت:

برآورد می‌شود از ۸۶ هزار مگاوات حداکثر توان مورد نیاز مصرفی، ۴۲ هزار مگاوات مربوط به بخش خانگی است که بیش از نیمی از آن به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی است.

مساله مهم در بخش خانگی این است که تلفات توزیع آن هم زیاد است. چالش جدی این است که مصارف از برآورد‌ها هم بیشتر بوده و برآورد می‌شود از تیرماه خاموشی بخش خانگی از حدود ۲ ساعت فعلی، به حدود ۶ ساعت در روز برسد.

فقط در ساعت پنج و شش صبح است که مقدار کمی مازاد داریم و در بقیه ساعات، حتی ساعت یک شب هم کسری توان داریم؛ بنابراین وضعیت ناترازی انرژی بسیار جدی است و قطع ۶ ساعت برق در طول روز، غیرقابل اجتناب است.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
فاتحه دولت پزشکیان خونده ست، ناترازی برق از زمان روحانی شروع شد
الهام
0
0
شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۴
میخواهید مارو به مرگ بگیرید که به تب راضی باشیم؟
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار