تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴

کشف حجاب استاندار حلبچه در تهران! + عکس

استاندار حلبچه که در قامت یکی از اعضای هیئت استانداران اقلیم کردستان عراق به تهران سفر کرده، پنجشنبه هفته گذشته بی‌توجه به اصول دیپلماتیک و احترام به قوانین ایران، بدون رعایت حجاب در یکی از اماکن گردشگری تهران حضور یافت.

هیئت استانداران اقلیم کردستان عراق

اقتصاد۲۴-  نوخشه ناسح استاندار حلبچه، یکی از اعضای هیئت استانداران اقلیم کردستان عراق پنجشنبه هفته گذشته بی‌توجه به اصول دیپلماتیک و احترام به قوانین ایران، بدون رعایت حجاب در دربند تهران حضور یافت.

یکی از اعضای این هیئت با انتشار تصویر حضورشان در این مکان گردشگری تهران بر روی اینستاگرام این مساله را علنی کرده است.

هیئت استانداران اقلیم کردستان عراق سه‌شنبه هفته گذشته به منظور شرکت در نشست مشترک با استانداران استان‌های هم مرز به استان کردستان ایران سفر کرده بودند. این هیئت روز چهارشنبه هفته پیش برای دیدار با رئیس جمهور از کردستان به تهران سفر کرده بودند و سپس برای تفریح به دربند تهران رفته‌اند.

اصل احترام به قوانین کشور میزبان، یک قاعده پذیرفته‌شده در حقوق بین‌الملل است که بر اساس آن هر فردی که وارد کشور دیگری می‌شود، باید به قوانین، آداب و رسوم آن کشور احترام بگذارد. فرهاد، کارشناس رسانه معتقد است که سنت‌شکنی استاندار کردستان در سواستفاده از زنان در استقبال از این هیئت، در قانون‌شکنی این بانو بی‌تاثیر نیست.

همچنین هفته گذشته حضور بانوان سوارکار بدون رعایت حجاب اسلامی در مراسم استقبال از هیات اقلیم کردستان حواشی فراوانی به دنبال داشت. ماموستا قادری، امام جمعه پاوه نیز در واکنش به این اقدام گفته بود: بنده در خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته از نحوه استقبال کشور‌های عربی نظیر عربستان، قطر و امارات از ترامپ انتقاد کردم؛ در همان راستا نیز باید بگویم که در این نشست در سنندج شاهد صحنه‌هایی بودیم که قابل قبول نیست.

کشف حجاب استاندار حلبچه در تهران! + عکس

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار