تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

وینگر جوان پرسپولیس تمدید کرد

وینگر جوان پرسپولیس پس از حضور در باشگاه، از علاقه‌اش برای ادامه همکاری با سرخ‌پوشان صحبت کرد و گفت:جلسه به فردا موکول شد. بله، تمدید می‌کنم و باعث افتخارم است که با پرسپولیس تمدید کنم.

محمد عمری

اقتصاد۲۴- محمد عمری، وینگر تکنیکی پرسپولیس که یک فصل و نیم گذشته را به دلیل خدمت سربازی در ملوان سپری کرده بود، امروز در محل باشگاه پرسپولیس حضور یافت.

او که با توجه به پایان دوران خدمتش و علاقه کادرفنی، در آستانه بازگشت رسمی به ترکیب سرخ‌پوشان قرار دارد، گفت‌وگویی کوتاه با خبرنگاران انجام داد.

عمری درباره نتیجه حضور امروز خود در باشگاه گفت: «جلسه به فردا موکول شد. بله، تمدید می‌کنم و باعث افتخارم است که با پرسپولیس تمدید کنم. چه افتخاری بالاتر از این؟»

این بازیکن جوان که پیش‌تر نیز تمایل خود را برای ادامه حضور در جمع شاگردان اسماعیل کارتال ابراز کرده بود، با این اظهار نظر کوتاه نشان داد که روند مذاکرات به مراحل نهایی رسیده و به‌زودی باید شاهد رسمی شدن تمدید قراردادش با پرسپولیس و ادامه همکاری او با قرمز‌ها باشیم.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار