تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

طرح سناتور آمریکایی به کنگره برای ممنوعیت هرگونه اقدام علیه ایران

سناتور دموکرات ضمن ارائه طرحی به کنگره آمریکا برای جلوگیری از هرگونه اقدام نظامی از سوی این کشور علیه ایران، تأکید کرد: «جنگ با ایران؛ جنگ ما نیست.»

مذاکرات ایران و آمریکا

اقتصاد۲۴- همزمان با گمانه‌زنی رسانه‌های آمریکایی از احتمال تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای تنش‌آفرینی‌های بیشتر در ننطقه، «توماس ماسی» سناتور دموکرات شامگاه سه‌شنبه ضمن ارائه طرحی به کنگره آمریکا برای جلوگیری از هرگونه اقدام نظامی از سوی این کشور علیه ایران، تأکید کرد: «جنگ با ایران؛ جنگ ما نیست.»

او در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «قطعنامه اختیارات جنگی ایران را برای ممنوعیت دخالت ایالات متحده در جنگ اسرائیل و ایران ارائه دادم. این جنگ ما نیست. حتی اگر هم بود، کنگره باید طبق قانون اساسی ما (کنگره) در مورد چنین مسائلی تصمیم بگیرد.»

به اذعان نشریه «پالتیکو» گروهی از حامیان دموکرات به رهبری نماینده «رو خانا» از در حمایت از اقدام ماسی، به او پیوسته‌اند.

نشریه آمریکایی افزود: «این اقدام که طبق قطعنامه اختیارات جنگی سال ۱۹۷۳ ارائه شده است، مانع از مشارکت دونالد ترامپ، رئیس جمهور، در "خصومت‌های غیرمجاز" با ایران می‌شود.»  


بیشتر بخوانید:  گزافه‌گویی و ادعاهای جدید ترامپ درباره ایران


پالتیکو نوشت: «تلاش‌ها برای اعمال مجدد قدرت کنگره در دخالت آمریکا در خارج از کشور می‌تواند متحدان عجیبی را گرد هم آورد.»

ایران دربرابر مشارکت کشور‌های خارجی از جمله آمریکا در درگیری کنونی هشدار داده است.

کشور‌های منطقه نیز با اشاره به خطرات و عواقب چنین جنگی برای جهان و خاورمیانه، درحال رایزنی هستند تا ضمن تنش‌زدایی از منطقه، مانع ورود مستقیم آمریکا به این جنگ شوند.

از سویی، ایران همچنین ثابت کرده که همواره به دیپلماسی پایبند بوده و این طرف مقابل بوده که با نشان دادن چراغ سبز به رژیم صهیونیستی، روند مذاکرات را به شکست کشاند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار