تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴

شهادت ۳ امدادگر هلال احمر در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

رژیم صهیونیستی به تیم های امدادی هلال احمر در حین امدادرسانی حمله مستقیم انجام داد که طی آن سه امدادگر شهید شدند.

شهادت ۳ امدادگر هلال احمر در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

اقتصاد۲۴- به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ رژیم صهیونیستی به تیم‌های امدادی جمعیت هلال احمر حین امدادرسانی حمله مستقیم انجام داد که طی آن ۳ امدادگر شهید شدند. رژیم صهیونیستی در حالی به امدادگران جمعیت هلال احمر ایران حمله می‌کند و آنها را به شهادت می‌رساند که براساس قوانین بین المللی و کنوانسیون‌های مصوب در مجامع جهانی، این کشتار اقدامی غیرقانونی و برخلاف عرف جهانی است که از سوی هیچ کشور و انسانی پذیرفته نمی‌شود.

امدادگرانی که در حملات اخیر توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، صرفا در حال کمک به مجروحین بودند و جز نجات جان انسان‌ها ماموریت دیگری نداشتند.


بیشتر بخوانید: حمله ساعاتی پیش رژیم صهیونیستی به ساختمان هلالاحمر نبود


همچنین صبح امروز (۲۹ خردادماه) مراسم تشییع پیکر مطهر دو شهید امدادگر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به آمبولانس هلال احمر در تهران، با حضور پرشور مردم انقلابی، رئیس جمعیت هلال احمر، کارکنان و امدادگران در قطعه شهدای بهشت زهرا (س) برگزار شد.

شهیدان مجتبی ملکی و امیرحسن جمشیدپور از شهدای امدادگر هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، در قطعه شهدای بهشت زهرا (س) تدفین شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار