تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

تخریب کامل مرکز جامع سلامت کرمانشاه در حمله اسرائیل

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تخریب کامل مرکز جامع سلامت در تعرض رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: بر اثر این حمله، چندین واحد درمانی و تجهیزات پزشکی از بین رفته است.

تخریب کامل مرکز جامع سلامت کرمانشاه در حمله اسرائیل

اقتصاد۲۴- فریبرز ایمانی با اشاره به حادثه تعرض رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه صبح (حوالی ساعت ۱۱:۳۰) به یکی از مناطق استان، گفت: منطقه‌ای که مرکز جامع سلامت علوم پزشکی کرمانشاه در آن قرار داشت، متأسفانه هدف اصابت سه پرتابه رژیم صهیونیستی قرار گرفت که به دنبال آن، این مرکز و واحد‌های وابسته به آن دچار خسارات جدی شدند.

وی افزود: طبق بررسی‌های کارشناسی اولیه، بخش‌های مختلف این مجموعه شامل پایگاه فوریت پزشکی، آمبولانس مرکز، مرکز پزشکان، و ساختمان مرکز جامع سلامت به طور کلی تخریب شده‌اند. البته ساختمان جامع سلامت نسبت به سایر واحد‌ها آسیب کمتری دیده، اما همچنان نیاز به بازسازی کامل دارد.

ایمانی در ادامه با بیان اینکه میزان خسارات وارد شده پس از بازدید کارشناسان فنی ۵۰ میلیارد تومان تخمین زده شده است، گفت: ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد حدود ۵۰ میلیارد تومان خسارت ساختمانی به مرکز وارد شده است. این مجموعه شامل چهار تا پنج ساختمان با زیربنای متنوع ۳۰۰ تا ۵۰۰ متر مربعی بوده که همگی دچار خسارت شده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: علاوه بر خسارات ساختمانی، حدود ۱۲ میلیارد تومان به تجهیزات درمانی و حدود ۱۰ میلیارد تومان به وسایل زیست‌پزشکی و اداری شامل رایانه، یخچال، تلویزیون و سایر ملزومات آسیب وارد شده است. این مجموعه یک مجتمع درمانی وسیع بوده که چهار پزشک و چندین نیروی پرستاری و بهداشتی در آن فعال بودند.


بیشتر بخوانید: ترکش‌های یک جنگ تحمیلی بر تن کادر درمان/ شهادت دست کم ۹‌تن از کادر درمان بر اثر حملات اسراییل


وی با اشاره به گستره خدمات این مرکز گفت: این مرکز درمانی ۲۴ ساعته فعال بوده و خدماتی از جمله پزشک عمومی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، داروخانه، آزمایشگاه، خدمات بهداشت محیط، واکسیناسیون و خدمات مراقبت از مادران باردار را به جمعیتی بیش از ۱۰ هزار نفر ارائه می‌داد. همچنین ۱۳ خانه بهداشت زیرمجموعه این مرکز قرار داشتند که خدمات را به صورت کامل در منطقه پوشش می‌دادند.

ایمانی درباره وضعیت مصدومان این حادثه نیز اظهار داشت: خوشبختانه زمان حادثه تنها تعداد کمی در محل حضور داشتند. با این حال پزشک حاضر در محل دچار جراحات سطحی شد و سه تا چهار نفر دیگر از همکاران نیز دچار موج‌گرفتگی شدند. در مجموع حدود پنج نفر آسیب دیدند که خوشبختانه جراحت جدی نداشتند. همچنین در مرکز اورژانس وابسته نیز ۲ نفر از کارکنان فوریت‌های پزشکی آسیب مختصر دیدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای تخریب و تأثیرگذاری این مرکز در ارائه خدمات درمانی و بهداشتی، بازسازی آن در اولویت کاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گرفته است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار