تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴

پنجاه و نهمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌های دولت برگزار شد

پنجاه و نهمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌های دولت با حضور دکتر سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی و اعضای این کمیته در سالن جهاد اقتصادی این وزارتخانه برگزار شد و در این نشست در خصوص مازاد بودن، قیمت پایه و روش مولدسازی و تمدید اعتبار قیمت پایه برخی از املاک و دارایی‌های وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیم گیری شد.

پنجاه و نهمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌های دولت برگزار شد

اقتصاد ۲۴- در پنجاه و نهمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌های دولت با حضور دکتر سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی و اعضای این کمیته در سالن جهاد اقتصادی این وزارتخانه برگزار شد، درخصوص مازاد بودن، قیمت پایه و روش مولدسازی و تمدید اعتبار قیمت پایه ۷۱ مورد از املاک، ساختمان‌ها و زمین‌های وزارتخانه‌های کشور، راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دارایی، صنعت و معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم تحقیقات وفناوری، نفت، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین قوه قضاییه و سازمان زندان‌ها و بانک مسکن اقدامات تامین و تربیتی بررسی و تصمیم گیری شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار