تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

مشتری فرانسوی برای مهدی طارمی

درحالی که از لیدزیونایتد یا فولام به عنوان مقصد بعدی مهدی طارمی یاد می‌شد، حالا خبری از علاقه نیس فرانسه به او منتشر شده‌است.

مهدی طارمی

اقتصاد۲۴- مهدی طارمی که در ایران به سر می‌برد، دیگر به تمرینات اینتر باز نخواهد گشت، زیرا در برنامه‌های این باشگاه ایتالیایی جایی ندارد. مدیر برنامه‌های این مهاجم ۳۳ ساله در حال مذاکره برای یافتن تیمی جدید در اروپا است. پس از رد پیشنهاد دو باشگاه برزیلی بوتافوگو و فلامینگو، بیشترین علاقه به طارمی از لیگ برتر انگلیس بوده؛ جایی که لیدز یونایتد، فولام و ناتینگهام فارست به او ابراز علاقه کرده‌اند.

در ساعات اخیر، نیس فرانسه نیز برای بررسی شرایط جذب مهاجم سابق پرسپولیس وارد عمل شده است. اینتر با جدایی طارمی در پرداخت حدود ۵.۵ میلیون یورو دستمزد ناخالص او صرفه‌جویی خواهد کرد و باید دید نراتزوری او را با چه قیمتی واگذار می‌کند.

ناگفته نماند طارمی که تابستان ۲۰۲۴ به صورت آزاد از پورتو راهی اینتر شد، در اولین فصل حضورش در نراتزوری آمار ۳ گل و ۹ پاس گل در ۴۳ بازی را ثبت کرد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار