تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۴

مصطفی تاجزاده مشمول عفو نشد

فخرالسادات محتشمی‌پور، همسر مصطفی تاج‌زاده، در یادداشتی اعلام کرد که نام همسرش در میان زندانیان سیاسی مشمول عفو به مناسبت میلاد پیامبر اسلام قرار نگرفته است.

مصطفی تاجزاده مشمول عفو نشد

اقتصاد۲۴- به گفته وی، با وجود اعلام خبر عفو گسترده برای بسیاری از زندانیان، مصطفی تاج‌زاده همچنان باید بیست‌ودو ماه باقی‌مانده از محکومیت پنج‌ساله خود را در زندان سپری کند.

محتشمی‌پور همچنین یادآور شد که اخیراً یک حکم پنج‌ساله جدید علیه تاج‌زاده صادر شده که طبق روال قانونی در حبس فعلی او ادغام شده است. بر این اساس، او در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۶، پس از گذراندن ۱۲ سال حبس، آزاد خواهد شد.

به گفته وی، صبح امروز به چند تن از زندانیان سیاسی نیز رسماً ابلاغ شد که مشمول این عفو قرار نگرفته‌اند.

منبع: هم میهن
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار