تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۸ مهر ۱۴۰۴

کشف ۸۴۰ تن برنج احتکارشده در این استان

سردار مهدی افشاری، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، اظهار کرد: با انجام اقدامات اطلاعات مشخص شد مقادیری کالای اساسی برنج در انباری در محدوده بزرگراه باکری جنوب تخلیه و دپو و سپس به وسیله وانت به بازار ارسال می‌شود.

برنج احتکارشده

اقتصاد۲۴- رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف بیش از ۸۴۰ تن برنج احتکار شده خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را بیش از ۴۲۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

سردار مهدی افشاری، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، اظهار کرد: با انجام اقدامات اطلاعات مشخص شد مقادیری کالای اساسی برنج در انباری در محدوده بزرگراه باکری جنوب تخلیه و دپو و سپس به وسیله وانت به بازار ارسال می‌شود.

وی افزود: با هماهنگی از سوی مرجع قضایی تیمی از ماموران این پلیس، محل موصوف را مورد بازرسی قرار دادند که طی آن ۸۴۵ هزار و ۵۶۶ کیلوگرم برنج احتکار مشاهده شد و پس از تکمیل پرونده به همراه متهم به مرجع قضایی تحویل شد.

این مقام پلیسی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۴۲۰ میلیارد ریال اعلام کرده‌اند، گفت: ورود کالای قاچاق و ارز به کشور باعث ورشکستگی کارخانجات و بیکار شدن کارگران ایرانی می‌شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار