تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۳ آبان ۱۴۰۴

عطر پاییز با رنگ چای ترش در دستان کشاورزان

برداشت چای ترش از مزارع خوزستان از اوایل آبان‌ماه آغاز شده و کشاورزان تا پایان آذرماه مشغول چیدن این محصول پرخاصیت خواهند بود.

اقتصاد۲۴- برداشت چای ترش در مزارع خوزستان از اوایل آبان آغاز شده و تا پایان آذر ادامه دارد. امسال شرایط مزارع چای ترش در خوزستان در مقایسه با سال گذشته وضعیت مناسبی نداشته است.

آفتی مانند شپشک آردی گیاه یا شپشک سفید این مزارع را مورد حمله قرار داده و نیازمند توجه ویژه جهاد کشاوری استان به این موضوع است.

این آفت به صورت توده‌های پنبه‌ای و کرکی در سطح برگ‌ها یا ساقه‌های گیاه ظاهر می‌شود. با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه می‌شود، اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است. چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد می‌کند و می‌تواند به تولید برسد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار