تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۵ آبان ۱۴۰۴

یارانه نقدی آبان واریز شد

بر پایه دهک‌بندی تازه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیش از ۲۸ میلیون و ۷۷۲ هزار نفر از جمعیت کشور در دهک‌های اول تا سوم قرار گرفته‌اند و به‌عنوان کم‌درآمدترین اقشار جامعه شناخته می‌شوند.

یارانه نقدی

اقتصاد۲۴- سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد یارانه نقدی مرحله ۱۷۷ مربوط به آبان‌ماه ١٤٠٤ به حساب ۱۰ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۸۲ نفر سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.

بر اساس دهک‌بندی اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۲۸ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۸۶ نفر در دهک‌های اول تا سوم قرار دارند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار